Neem alvast een kijkje

15

Bungalow Beukenveld


Meer informatie

Kom gezellig vakantie vieren in onze luxe, knusse en vrijstaande bungalow dicht tegen de bossen van Exloo aan.
In alle seizoenen is het hier heerlijk vertoeven!

Midden in het bos van Exloo, op een rustig park, PUUR EXLOO (sinds 2017) genaamd (voorheen heette het De Hunzebergen en villapark de Hondsrug.) vindt u onze luxe, knusse en gezellige bungalow op een eigen gedeelte van het park. Genaamd "de Zuidhof".

De bungalow heeft oa. gratis WIFI, SMART TV, HOUTKACHEL, VAATWASSER en WASMACHINE, drie slaap…

Kom gezellig vakantie vieren in onze luxe, knusse en vrijstaande bungalow dicht tegen de bossen van Exloo aan.
In alle seizoenen is het hier heerlijk vertoeven!

Midden in het bos van Exloo, op een rustig park, PUUR EXLOO (sinds 2017) genaamd (voorheen heette het De Hunzebergen en villapark de Hondsrug.) vindt u onze luxe, knusse en gezellige bungalow op een eigen gedeelte van het park. Genaamd "de Zuidhof".

De bungalow heeft oa. gratis WIFI, SMART TV, HOUTKACHEL, VAATWASSER en WASMACHINE, drie slaapkamers en een bijkeuken (waar ook een extra koelkast met vriesvak staat). De verlichting in de woonkamer/keuken is dimbaar. ( Dus gezellig sfeervol verlicht )
De woning biedt veel privacy en rust en grenst rondom aan veel grasveld (waarvan 630m2 eigen grond). De bungalow staat op grasveld met nog 4 soortgelijke bungalows. Voor de kinderen is er rondom de woning zeer veel speelruimte. Er is een trampoline achter de woning aanwezig.(3m doorsnede)

Extra service; Bij aankomst in de bungalow zijn de bedden al gedekt voor u!!

Voor de kinderen staat er een WII met veel spellen!!/ bordspellen /dvd's.
Dus met slecht weer is er ook voldoende vertier in de woning.
(In de bungalow ligt een map met zeer uitgebreide informatie met suggesties voor allerlei activiteiten, wandelroute's en uitjes in de nabije omgeving.)
De slaapkamers zijn voorzien van zeer goede bedden/matrassen en mooi ingericht. 2 slaapkamers zijn voorzien van een (flatscreen) televisie.

Achter de bungalow bevindt zich een schuurtje voor uw fietsen en voor opslag. Achter het schuurtje ligt ook volop openhaardhout wat u kosteloos mag gebruiken.

Tevens is het mogelijk om uw elektrische fietsen buiten op te laden bij het oplaadpunt bij de schuur.

U beschikt over een eigen parkeerplaats vlakbij de bungalow.


Op het park kan men gezellig bowlen, minigolfen, speeltuin met klimtoestel en 2 in de grond gegraven trampoline's, buiten zwemmen (seizoen; in principe vanaf juni - eind augustus maar hierin zijn wij afhankelijk van de exploiteur van het zwembad. Dit behoort aan een andere eigenaar en niet aan het hotel.) en uit eten gaan in het aangrenzende Fletcher hotel.
Vanaf het park, aan de achterzijde, loopt u zo het bos in. Hier begint al gelijk een wandel en MTB route. Exloo en omstreken heeft zeer veel te bieden voor jong en oud.
En zeer veel wandel/fiets/MTB route's.
Er zijn bij het hotel ook fietsen te huur. (met/zonder kinderzitje en E-bikes)

En vergeet niet een bezoek te brengen aan Wildlands Adventure Zoo Emmen.

We hebben ook een facebookpagina : bungalowBeukenveld-Exloo-Drenthe. Hier begint de voorpret al voor een mooie vakantie!
Neem hier ook eens een kijkje op (ook goed vindbaar via een zoekmachine op internet)
Je hoeft zelf geen facebook te hebben om hier een kijkje op te nemen

Hier staan veel activiteiten in en om Exloo op, leuke plaatselijke aanbiedingen ( uitjes/eten/drinken), bungalowaanbiedingen en nieuwtjes. Hij is altijd up to date!
Laat die leuke aanbiedingen in o.a de omgeving niet liggen....en ga voor een prikkie uiteten/wandel(arrangementen) in de omgeving beleven /dagjes uit etc.

Openingstijden

  • Zie onze eigen website voor de reserveringskalender.

    https://www.micazu.nl/vakantiehuis/nederland/drenthe/exloo/bungalow-beukenveld-15128/

Prijzen

  • van € 290,00 tot € 548,00 Zie de website: https://www.micazu.nl/vakantiehuis/nederland/drenthe/exloo/bungalow-beukenveld-15128/

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!