Neem alvast een kijkje

Familieresort PUUR Exloo


Meer informatie

Drenthe: een van de meest geliefde recreatieprovincie van Nederland. Want zeg nou eerlijk, waar vind je nog zoveel ruimte en zo’n uitgestrekte en gevarieerde natuurlijke omgeving?

Tussen de heidevelden, dichte bossen en veengebieden ligt PUUR Ex…

Drenthe: een van de meest geliefde recreatieprovincie van Nederland. Want zeg nou eerlijk, waar vind je nog zoveel ruimte en zo’n uitgestrekte en gevarieerde natuurlijke omgeving?

Tussen de heidevelden, dichte bossen en veengebieden ligt PUUR Exloo, een familieresort van 33 luxe vakantievilla’s die staan voor rust, ruimte en luxe. De unieke ligging van het resort in combinatie met de sfeervolle villa’s, maken van PUUR Exloo het nieuwe level in parkrecreatie in Nederland. En dan hebben we het nog niet eens over de vele voorzieningen en de gastvrijheid die de bezoeker hier ervaart.

Het resort heeft drie type villa’s: voor zes, acht en tien personen. De villa’s zijn stuk voor stuk ruim opgezet zodat er altijd de mogelijkheid is om lekker buiten te zitten en te genieten van de natuur. Daarnaast beschikt een familievilla over veel comfort, zoals een traditionele Finse sauna, een rainshower, een sunshower en een keuken die van alle gemakken voorzien is. 

De hoogwaardige kwaliteit van PUUR Exloo is in elke vakantievilla in ieder detail zichtbaar. Door het gebruik van mooie materialen en sfeervolle interieurs bieden de vakantievilla’s een warm thuisgevoel en een perfecte uitvalsbasis voor een verblijf met de hele familie.

Vanuit PUUR Exloo fiets of loop je zo de prachtige Drentse natuur in. Direct achter het familieresort ligt namelijk een schat aan moois, van hunebedden, droogdalen uit de laatste ijstijd en keienweggetjes, tot grafheuvels en stuifzandcomplexen. De ultieme plek om tot rust te komen en het oerlandschap van Drenthe te beleven. 

Waarom Familieresort PUUR Exloo? Vanwege de ruimte en beeldschone natuur. Vanwege de aandacht voor kwaliteit, comfort en privacy. Vanwege de omgeving die je weer in contact brengt met jezelf, elkaar en de natuur. Een familieresort die garant staat voor onbezorgd samenzijn. 

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!