Park Drentheland


Natuurlijk alle tijd, dat is wat u vindt op Park Drentheland. Het park ligt aan de rand van …

Natuurlijk alle tijd, dat is wat u vindt op Park Drentheland. Het park ligt aan de rand van het Drents-Friese Wold waar de natuur het ritme bepaald. Park Drentheland kent diverse overnachtingsmogelijkheden: Kampeerders kunnen terecht op onze ruime kampeerplaatsen: basis, comfort en plaatsen met privé sanitair. Voor de avonturiers hebben wij eenvoudig ingerichte trekkershutten. Op zoek naar meer luxe? Kies dan voor één van onze nieuwe vakantiewoningen geschikt voor maximaal 4 of 6 personen. Deze zijn modern ingericht, kennen vele gemakken en met de grote raampartijen voelt het ook binnen alsof u midden in de natuur zit.

Rust, ruimte en vrijheid staan centraal, maar ook de actieve mens kan hier zijn hart ophalen. Vanaf het park starten prachtige wandel- en fietsroutes, maar ook routes voor ruiters en menners. Zo wandelt, fietst, of rijdt u direct de natuur inDe omgeving met uw paard ontdekken? Met maar liefst 175 kilometer aan ruiterpaden is het een paradijs voor de paardenliefhebber en daarnaast beschikken wij over luxe faciliteiten voor uw paard!

Ook op Park Drentheland zelf is er genoeg vertier te vinden in het diverse aanbod aan faciliteiten, zoals een buitenzwembad, midgetgolfbaan, tennisbanen, jeu de boules baan, speeltuin en diverse speelvelden. Geen zin om te koken? Heerlijke uitgebreide maaltijden vindt u bij onze directe buren en een kleine maaltijd kan tijdens het hoogseizoen op het park zelf worden genoten.

Prijzen

  • Reguliervan € 17,00 tot € 35,50 Kampeerplaatsen basis, comfort en met privé-sanitair.
  • Reguliervan € 208,00 tot € 721,00 Chalets 4 persoons en luxe huisjes van 4 en 6 personen.

Kenmerken

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!