Neem alvast een kijkje

4

B&B Buitenwereld


De tweepersoonskamer op de eerste verdieping heeft een eigen opgang voor optimale privacy, d…

De tweepersoonskamer op de eerste verdieping heeft een eigen opgang voor optimale privacy, de trap achter de voordeur van onze voormalige boerderij leidt u er direct naartoe. Het verblijf is op een natuurlijke wijze ingericht en geverfd met kalk- en krijtverf, welke uitsluitend bestaan uit pure natuurlijke ingrediënten en bovendien voor een bijzondere uitstraling en een gezonde atmosfeer zorgen. Er is een royaal bed (1.80 meter breed) met twee afzonderlijke matrassen, een zitje voor het ontbijt en ruim voldoende kastruimte. Je beschikt over een privé badkamer met douche, wc en wastafel en vloerverwarming.

Het gastenverblijf voor maximaal vier personen is ook op basis van bed & breakfast en is gelegen op de begane grond. Er zijn extra brede deuren en geen drempels, wellicht een optie voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn. Hierover kan je contact opnemen met ons.
Het verblijf bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoons bed en een kleinere slaapkamer met twee eenpersoons bedden, een nieuwe sfeervolle grote badkamer met wc, douche en wastafel en een gang met bergruimte en garderobe.
Het verblijf beschikt over een eigen ingang en een ruime tuin met groot terras op het zuiden.

Er kan bij beide kamers gebruik gemaakt worden van de mogelijkheid om bij mooi weer buiten te ontbijten. Voor het ontbijt worden zo mogelijk biologische en/of fairtrade producten ingekocht. Buiten scharrelen zijdehoenders rond die de eieren leveren. De tuin levert bovendien het kleinfruit (seizoensgebonden), de garnering en de diverse soorten munt, citroenmelisse e.d voor de thee.
In de kamers en bij de ontbijttafels buiten is Wifi aanwezig.  Ook zonder ontbijt te boeken.

De bijbehorende camping en glamping kunnen zorgen voor enig vertier als tafeltennis, tafelvoetbal en andere spellen.

In de buurt

Toon resultaten

Hier vind je ons

B&B Buitenwereld
J.B.Kanweg 31
9439TD Witteveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!