Neem alvast een kijkje

MastinLounge


Onze accomodatie bestaat uit een mooie grote stacaravan geschikt voor 5 personen, met 2 slaapkamers en bedbank in de woonkamer.

De caravan is van alle gemakken voorzien en compleet ingericht; u hoeft ze…

Onze accomodatie bestaat uit een mooie grote stacaravan geschikt voor 5 personen, met 2 slaapkamers en bedbank in de woonkamer.

De caravan is van alle gemakken voorzien en compleet ingericht; u hoeft zelf niets mee te nemen. De caravan heeft een ruime overdekte veranda met uitzicht op de speelweide van de honden, welke direct verbonden is met de caravan. Op het terrein van de caravan bevinden zich tevens een tuinset met uitzicht over de speelweide, een loungeset op het zuiden met uitzicht over weiland en 2 buitenkennels met verlichting voor de hond(en) indien u hiervan gebruik wilt maken. Het is uw hond(en) toegestaan om met u in de caravan te verblijven. De caravan wordt verhuurt incl de 2 buitenkennels.

Wilt u uw paard meenemen, dan is dit ook mogelijk. Op het terrein bevinden zich paardestallen waar uw paard kan overnachten. Bij een langer verblijf is in overleg gebruik van weiland ook mogelijk. Er zijn vele uitrijmogelijkheden in de omgeving.
In de nabije omgeving kunt u schitterende wandelingen en fietstochten maken. Voor een wandeling met uw honden vindt u bossen, heide &zwemwater voor de honden, waar u met uw honden kunt genieten van de Dtentse natuur.

Bezoek onze website voor meer informatie en foto's! www.mastinlounge.nl

Prijzen

  • Volwassenen van € 220,00 tot € 450,00 Voor prijzen zie website! Wij hebben veel mogelijkheden rondom de caravan zoals onder andere een welness mogelijkheid!

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!