Neem alvast een kijkje

5

B&B De Vijf Suites


Welkom bij De Vijf Suites. Wij zijn een bijzonder bed and breakfast in Elp nabij Westerbork. We geven onze gasten de gelegenheid te ontsnappen aan de drukte van alle dag.

Dit doen wij in een schitterende (rijks)monumentale boerderij …

Welkom bij De Vijf Suites. Wij zijn een bijzonder bed and breakfast in Elp nabij Westerbork. We geven onze gasten de gelegenheid te ontsnappen aan de drukte van alle dag.

Dit doen wij in een schitterende (rijks)monumentale boerderij uit omstreeks 1760.  De boerderij is een inspirerende omgeving, vol kunst en design. Tijdens uw verblijf kunt u zich ontspannen in onze sauna, lounge en bibliotheek. Op onze buitenterrassen kunt u genieten van de schitterende uitzichten over de Drentse landerijen. Sinds augustus 2020 zijn wij de nieuwe eigenaren en exploiteren we deze prachtige accomodatie. Een bewuste keuze om ons leven anders in te richten en met passie het gastheerschap op te pakken. 

Voor uw verblijf in onze Bed and Breakfast heeft u de keuze uit een van onze vijf prachtig ingerichte suites. Iedere suite heeft zijn eigen karakter. De vijf suites zijn tussen de 50 en 25 m2 groot. Ze liggen verspreid over de monumentale boerderij. Een wandeling door de boerderij is een ervaring op zich. Er zijn veel vides, doorkijkjes, lijnenspel, kunst en design.  In elke suite is een zithoek met tv, koffie en theezetmogelijkheid en een minibar. Neem gerust een kijkje om te zien welke suite het beste bij u past.

Overal in De Vijf Suites is gratis wifi beschikbaar. Roken is niet toegestaan. Huisdieren na overleg. 

Wij heten u alvast van harte welkom!

Wil en Ruthy 

Openingstijden

  • Elke maandag 07.00 - 23.00 uur
  • Elke dinsdag 07.00 - 23.00 uur
  • Elke woensdag 07.00 - 23.00 uur
  • Elke donderdag 07.00 - 23.00 uur
  • Elke vrijdag 07.00 - 23.00 uur
  • Elke zaterdag 07.00 - 23.00 uur
  • Elke zondag 07.00 - 23.00 uur

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!