Neem alvast een kijkje

6

B&B Geniet Nátuurlijk


Nieuw

Een nieuwe, luxe en comfortabele B&B in het mooie landelijke Wapserveen. De kamer op de …

Een nieuwe, luxe en comfortabele B&B in het mooie landelijke Wapserveen. De kamer op de eerste verdieping heeft een King-size bed, een koffie- en theehoekje, mini-bar, zithoek, bartafel, en een luxe badkamer met stortdouche en dubbele waskommen. Je kunt je fiets veilig binnen stallen en opladen in onze entree. Het ontbijt is vers en lokaal, bij mooi weer in onze tuin  geserveerd. Ontdek de tuin met zijn kleurrijke bloemen en planten. Ook zijn er zithoekjes waar je heerlijk kunt ontspannen in de zon of schaduw. Slaap als een roos en word in de ochtend wakker met het vrolijke getjilp van de vogeltjes.
In de omgeving vind je maar liefst 4 nationale parken waar je eindeloos kunt fietsen en wandelen. Verken de prachtige vennen, bossen en uitgestrekte heidevelden. Op korte afstand liggen charmante dorpen zoals het UNESCO-erfgoed Frederiksoord, Giethoorn, Dwingeloo en Diever. De steden Zwolle, Meppel en Steenwijk zijn dichtbij. Aarzel niet langer, boek nu en maak onvergetelijke herinneringen.

Prijzen

  • Volwassenen € 135,00 Dit is inclusief uitgebreid ontbijt met lokale producten. Bij mooi weer geserveerd in de tuin en anders op de kamer. Boek via onze website www.geniet-natuurlijk.nl

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!