Neem alvast een kijkje

5

Café Restaurant 't Knooppunt


Café Restaurant 't Knooppunt, gelegen aan de brink in Havelte, is een gemoedelijk restauran…

Café Restaurant 't Knooppunt, gelegen aan de brink in Havelte, is een gemoedelijk restaurant met de warme gastvrijheid van het café en met een hoge culinaire standaard. Al in de 18e eeuw was het restaurant een belangrijk rust-en verzamelpunt voor de postkoets, later kwamen daar de maaltijden en een slaapplaats bij. De koets en de slaapplaatsen zijn in de tijd verdwenen maar de functie van restaurant is nooit verloren gegaan. Café Restaturant 't Knoopunt staat in de wijde omgeving bekend om de overheerlijke spare-ribs, zo mals en gaar dat ze bijna van het bot afvallen.

Het restaurant beschikt over een groot terras, overschaduwd door lommerijke plantanen en een serre om uit de wind toch buiten te kunnen zitten. Naast restaurant beschikt 't Knooppunt over diverse zalen voor feesten, zakelijke bijeenkomsten of een compleet verzorgde familiedag

't Knooppunt is gelegen aan meerdere knooppuntenroutes en is een ideale plek om niet alleen uw fiets op te laden, maar ook om zelf even bij te komen met een perfect gezette koffie, cappuccino, of thee, uiteraard voorzien van een lekker stuk gebak!

Openingstijden

  • Dagelijks 09.00 - 20.30 uur
  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
  • In de winterperiode op dinsdag gesloten

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!