Neem alvast een kijkje

5

Strand Nijstad


Bezoek website

Lekker zonnen, zwemmen, relaxen en heel veel plezier maken op het strand. Strand Nijstad is …

Lekker zonnen, zwemmen, relaxen en heel veel plezier maken op het strand. Strand Nijstad is aangesloten bij het zwemwaterprotocol van de provincie Drenthe, de waterkwaliteit wordt regelmatig bemonsterd. Strand Nijstad is privaat bezit. Om het strand met ligweide mooi en schoon te houden, aanwezigheid van EHBO, gebruik van toiletten en andere voorzieningen wordt er op zomerse dagen bij een KNMI voorspelling van 22gr of hoger of bij specifieke activiteiten entree geheven. De entree controle wordt verzorgt door ADD security. Om van alles gebruik te kunnen maken kunt u hier uw strand voordeelpas bestellen waarmee u gratis toegang krijgt tot het strand. Deze pas is tevens een voordeelpas waarbij u veel voordeel kunt halen bij diverse deelnemende bedrijven. Tevens bieden we de mogelijkheid om ter plekke een dagentreekaart aan te schaffen.

Ons strand is onderverdeeld in een ligweide en een watersportstrand. Toegang tot het watersport strand is enkel mogelijk wanneer u in het bezit bent van een watersportkaart.  Bezitters van een watersportkaart hebben uiteraard ook toegang tot de ligweide.

Wanneer u gebruik wenst te maken van onze verhuurdiensten van waterfietsen, kano’s of supborden, krijgt u met het betalingsbewijs hiervan ook toegang tot ons watersportstrand. U kunt ter plekke gebruik maken van onze verhuurdiensten. Enkel voor grotere aantallen of als onderdeel van een arrangement kunnen wij waterfietsen, kano’s of supborden voor u reserveren.

Wij kunnen ook complete dagprogramma's verzorgen. Horeca in combinatie met vele diverse activiteiten bieden garantie voor een mooie dag. Een greep uit onze diverse activiteiten: Archery Tag, Wie is de Mol, Expeditie Robinson, Pubquiz, Scavenger Hunt, kanoën, suppen, klootschieten, E-chopperren en nog veel meer!

Pubquiz: Pubquiz – Beleef Nijstad

Teamgames: Teamgames – Beleef Nijstad

Expeditie Robinson: Expeditie Robinson – Beleef Nijstad

Scavenger Hunt: Scavenger Hunt – Beleef Nijstad

Highland Games: Highlandgames (coming soon) – Beleef Nijstad

En nog veel meer!

Kijk voor ons volledige aanbod op: Activiteiten - Beleef Nijstad

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!