Joytime Vrijetijdsactiviteiten Klimpark Outdoor Grolloo


  • Boek

Joytime - De Stoerste Speeltuin van Drenthe

Prachtig gelegen bij recreatieplas De Kleine Moere in Grolloo vind je Joytime Vrijetijdsactiviteiten.  Bij ons ben je op de juiste plek voor een avontuurlijk en onvergetelijk dagje uit!

Wil je met je gezin, vriendengroep, je partner of zelfs alleen iets leuks en actiefs komen doen? Dat kan! Bedrijfsuitjes, een familiedag, schoolreisjes, kinder- of vrijgezellenfeestjes, maar ook verenigingen en jeugdgroepen beleven bij ons een mooie dag. 

Bij het strandpavilj…

Joytime - De Stoerste Speeltuin van Drenthe

Prachtig gelegen bij recreatieplas De Kleine Moere in Grolloo vind je Joytime Vrijetijdsactiviteiten.  Bij ons ben je op de juiste plek voor een avontuurlijk en onvergetelijk dagje uit!

Wil je met je gezin, vriendengroep, je partner of zelfs alleen iets leuks en actiefs komen doen? Dat kan! Bedrijfsuitjes, een familiedag, schoolreisjes, kinder- of vrijgezellenfeestjes, maar ook verenigingen en jeugdgroepen beleven bij ons een mooie dag. 

Bij het strandpaviljoen kun je op het ruime terras  genieten van een warm of koud drankje, een heerlijk broodje of een lekkere plate. Ben je met een groep dan is er een ruime keuze uit onze buffetten of BBQ en kun je ook terecht in de sfeervolle boerderij.

Bij de verkiezing  "Het leukste uitje van Drenthe 2021 " georganiseerd door Het Land van ANWB behalen we steeds een mooie plek in de top 3. De lijst met mooie recensies van onze gasten motivieert ons enorm! 

Outdoor Belevingspark: Een unieke beleving
In het Outdoor Belevingspark bieden we de standaard Outdoor activiteiten op een belevenisvolle manier aan. Bijvoorbeeld: Boogschieten zoals je het nog niet kent. Het gaat niet alleen om het raken van de roos. Wie schiet de meeste punten op het dartbord of ga je mee op jacht. Boogschieten is van een activiteit veranderd in een beleving. Ook hebben we een serie van 8 uitdagende klimwanden. Allemaal met een zelf zekerend systeem. Er is een traditionele klimwand, maar ook bijzondere vormen, uitsparingen en een duel wand. Wie klimt de snelste tijd of doe een afvalrace.

Nieuw in 2018 het spectaculaire Nettenparkoers. Ook de hindernis en survivalbaan, een rondje op ons ATB parkoers of diverse tochten in de mooie bossen van Grolloo en omgeving behoren tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan Geo Caching, letterboxen, kompasloop en klootschieten. Nog meer mogelijkheden vind je op onze website. Wij garanderen: Van jong tot oud, voor elk wat wils!

Groepsactiviteiten:
Voor de groepsactiviteiten maken we gebruik van de mogelijkheden van het Outdoor Belevingspark. Bovendien kunnen groepen ook kiezen voor een programma op maat met bijvoorbeeld de westerngames of een variathlon of voor één van onze avond activiteiten. Onze groepsactiviteiten zijn zeer geschikt voor teambuilding en in combinatie met ons horeca aanbod kies je voor een compleet verzorgde dag.

Klimpark Outdoor Grolloo:
Dit prachtige Klimbos is gelegen op een absoluut unieke plek. Rondom en op recreatieplas De Kleine Moere zijn maar liefst 6 parkoersen gerealiseerd variërend tussen de 2 en 10 meter hoogte. 76 hindernissen en totaal 725 meter kabelbaan wachten op jou. Als je durft tenminste. De langste kabelbaan is 200 meter lang en gaat vanaf 10 meter hoogte bijna volledig over het water. Klimmen bij Outdoor Grolloo biedt een uitdaging, plezier, avontuur en een gegarandeerde adrenalinekick.

Horeca:
Ons bedrijf is gevestigd bij recreatieplas “De Kleine Moere”. Hier bevindt zich ook het paviljoen “De Kleine Moere” met kiosk en terras. Je kunt hier terecht voor een kopje koffie, wat fris, patat, ijs en snacks. Daarnaast hebben wij diverse plates voor redelijke prijzen. Voor groepen hebben wij speciale arrangementen. Je moet hierbij denken aan koffie met cake of gebak, lunches, barbecues en buffetten.

Uniek overnachten in een boomhut

Hoe leuk is het om te overnachten in een boomhut bij de Stoerste Speeltuin van Drenthe? 
In 2018 deden wij samen met Team Blauw mee aan het ZAPP programma “De Boomhut Battle” en verscheen er op ons park een prachtige boomhut. Sindsdien een soort van “bekende Nederlander” want menig bezoeker van het Klimpark of Outdoor Belevingspark herkent de boomhut. In eerste instantie was de boomhut bedoeld voor het ontvangen van groepen, voor een meeting of recreatief dagverblijf. In 2020 zijn er een aantal aanpassingen gedaan en is de boomhut geschikt gemaakt om in te overnachten met een gezin.

Openingstijden

  • Openingstijden | Maart en Oktober: woensdag, weekenden en vakantie's van 11.00 - 16.00 uur | April tot/met September: woensdag van 12.00 - 18.00 uur, weekenden en vakantie's van 10.00 - 18.00 uur | Daarbuiten voor groepen op afspraak.

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!