Binnenspeeltuin Tippedoki


Bekijk openingstijden
Tijdelijk gesloten

Binnenspeeltuin Tippedoki is een indoor speeltuin vlakbij Assen in het dorp Grolloo. Een bin…

Binnenspeeltuin Tippedoki is een indoor speeltuin vlakbij Assen in het dorp Grolloo. Een binnenspeeltuin uniek in Drenthe, Nederland en zelfs wereldwijd is er geen enkele binnenspeeltuin vergelijkbaar met Tippedoki. Kinderen wanen zich in een ware jungle wanneer zij de eerste stappen in Tippedoki zetten, kijk omhoog en zie op 10 meter hoogte een dorp van boomhutten die door touwbruggen met elkaar verbonden zijn. In het midden van Tippedoki staat een grote klimboom met meer dan 20 verschillende klimroutes naar boven. Eenmaal boven is er de keuze om via een touwbrug naar de eerste boomhut te klimmen of om weer naar beneden zoefen van de supersnelle glijbaan. Verdeeld over Tippedoki zijn er heel veel klimparcoursen en sluipdoor kruipdoor obstakels.

Tippedoki is met name geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot en met 10 jaar. Ook geschikt voor kinderfeestjes en schoolreisjes. 

Tippedoki beschikt over een zitruimte met horeca, bij mooi weer is het terras ook open en kan er tevens gespeeld worden in de naast gelegen grote speeltuin. Bekijk voor actuele openingstijden op www.tippedoki.nl

Openingstijden

  • Dagelijks om 09.00 uur

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!