Binnenspeelparadijs Dol-Fijn


Bent u op zoek naar een plek waar uw kinderen zich de hele dag kunnen vermaken? Een speelparadijs voor alle leeftijden? Een ruimte waar u heerlijk kunt zitten terwijl u uw kinderen toch goed in de gaten kunt houden? Kom dan naar ons binnenspeelparadijs Dol-Fijn.

Onze binnenspeeltuin

De overdekte speeltuin is geschikt voor kinde…

Bent u op zoek naar een plek waar uw kinderen zich de hele dag kunnen vermaken? Een speelparadijs voor alle leeftijden? Een ruimte waar u heerlijk kunt zitten terwijl u uw kinderen toch goed in de gaten kunt houden? Kom dan naar ons binnenspeelparadijs Dol-Fijn.

Onze binnenspeeltuin

De overdekte speeltuin is geschikt voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Dol-Fijn heeft verschillende klim- en klautertoestellen en een grote glijbaan! Terwijl u geniet van het gelach en gejuich van uw spelende kinderen, kunt u plaats nemen op één van de zitjes van Dol-Fijn. Uiteraard kunt u daar een kop koffie drinken of iets te eten bestellen. En uw kinderen? Die zullen tussen het spelen door smullen van onze ranja en overheerlijke frietjes! Dol-Fijn is ook zeer geschikt voor kinderfeestjes.

Aparte hoek voor de allerkleinsten

Speciaal voor de allerkleinste kinderen van 1 tot 3 jaar heeft binnenspeelparadijs Dol-Fijn een softplay hoek. Hier heeft u bijzonder goed zicht op uw koters en weet u zeker dat zij niet ondersteboven worden gelopen door grotere kinderen.

Kleurrijke klim- en kleutertoestellen

Het kleinere klim- en klautertoestel van Dol-Fijn is geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het toestel is gemaakt van zachte onderdelen en heeft een eigen ballenbak . Het grote klim- en klautertoestel van Dol-Fijn is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en heeft maar liefst drie verdiepingen en een grote glijbaan!

 Prachtige inrichting

Dol-Fijn is ingericht en gedecoreerd als onderwaterwereld. Van de grond tot en met het plafond: alles is mooi gekleurd en staat in het teken van dit thema. Wij hebben bovendien veel aandacht besteed aan details en weten dan ook zeker dat uw kinderen hun oogjes zullen uitkijken.

Entreeprijzen

Kijk voor meer informatie over onze entreeprijzen, arrangementen en openingstijden op www.ermerstrand.nl en houd onze sociale mediakanalen in de gaten voor eventuele wijzigingen.

Openingstijden

 • Elke maandag gesloten
 • Elke dinsdag gesloten
 • Elke woensdag 14.00 - 18.00 uur
 • Elke donderdag gesloten
 • Elke vrijdag gesloten
 • Elke zaterdag 12.00 - 18.00 uur
 • Elke zondag gesloten
 • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
 • Kijk voor onze actuele openingstijden op www.ermerstrand.nl/openingstijden en houd onze sociale mediakanalen in de gaten voor eventuele wijzigingen.

Prijzen

 • Kinderen€ 5,50 2 t/m 12 jaar
 • VolwassenenGratis Ouders en begeleiders mogen gratis naar binnen.

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!