Neem alvast een kijkje

4

Visbeleving & Forelvijvers OETZ


Visbeleving & Forelvijvers “OETZ” is gelegen op een mooie locatie aan het zuiderdiep…

Visbeleving & Forelvijvers “OETZ” is gelegen op een mooie locatie aan het zuiderdiep 465 in Valthermond. Het is een sport & recreatie complex waar je kunt vissen in verschillende visvijvers. In vijver 1 zwemt Regenboogforel, vijver 2 heeft Zalmforellen en in de zomer Afrikaanse meervallen. Beide vijvers zijn Put & Take wat inhoud dat de vis na het vangen niet terug gezet hoeft te worden. Vijver 3 is onze wildvijver waar gevist kan worden op Steur, Karper, Zeelt & Meerval. De vis die in deze vijver gevangen wordt moet terug gezet worden ( Catch & Release). Onze vierde vijver is een speciale vijver welke geschikt is voor diverse vis-soorten, in de zomer zetten we hier o.a. paling in uit. Begeleiding aan de vijver is na reservering mogelijk. Mocht je niet over een eigen hengel beschikken hebben wij er voldoende voorradig.

In het najaar 2020 hebben we een zuiveringsinstallatie geplaatst waardoor we beschikken over schoon bronwater. Hierdoor kunnen we in de zomer de water temperatuur in de vijver en voorraadbakken onder controle houden wat de vangsten ten goede komt.

We beschikken over een gezellige blokhut en een mooi gelegen terras waar je gebruik kunt maken van een hapje & drankje. Onze locatie is perfect geschikt voor groepen tot +/- 30 personen , denk hierbij aan team/bedrijfsuitjes of een familie/vriendendag. Een rondleiding, BBQ ,warmbuffet of afhuren van een vijver behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Wij geven regelmatig workshops in het visroken, forel, steur & karpervissen.

Kijk voor meer info en prijzen op www.visbeleving-oetz.nl of kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Openingstijden

  • Maart tot Oktober 8.00 tot 17.00
    November & December 9.00 tot 15.00
    Januari & Februari gesloten.

Prijzen

  • van € 7,50 tot € 40,00 Prijzen verschillen ivm aantal geviste uren en voor welke vijver gekozen is.

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!