Perspectief op Bestemming Drenthe 2030


Werk jij mee aan een betekenisvolle toekomst van onze sector?

In het Perspectief op bestemming Drenthe 2030 presenteert de vrijetijdssector een andere kijk op toerisme en recreatie. Samen geven we vorm aan toerisme en recreatie van de toekomst. We benutten de kracht van de vrijetijdssector voor bestemming Drenthe, waarbij bezoekers zich verbonden voelen met Drenthe, bedrijven kunnen ontwikkelen en ondernemers en bewoners hun trots delen. Juist nu!

In het kort Perspectief op bestemming Drenthe 2030

Toerisme en recreatie zijn van grote waarde voor bezoekers, bedrijven, bewoners en bestemming Drenthe.Vanuit deze overtuiging hebben wij, als toeristisch recreatieve sector van Drenthe, gezamenlijk het Perspectief op Bestemming Drenthe 2030 opgesteld. Het Drentse perspectief sluit aan op het Perspectief Bestemming Nederland 2030. In deze animatie geven we je alvast de hoofdlijnen in het nieuwe perspectief.

Denk en doe mee

Heb jij ideeën, een inspirerend verhaal, een mooi praktijkvoorbeeld? Deel deze dan via onderstaande button.

Deel jouw ideeën
Een tafel met papieren waarop aantekeningen zijn gemaakt door de mensen die eromheen zitten.

Bel of mail naar: Yvonne Cornax van Marketing Drenthe 0521 – 74 89 73, yvonne.cornax@marketingdrenthe.nl of Ingeborg de Groot van Recreatieschap Drenthe 06 – 25 27 59 79,  i.degroot@recreatieschap.nl als je:

  • Van gedachten wil wisselen.
  • Vragen hebt of op zoek bent naar anderen die je plannen kunnen ondersteunen. Yvonne en Ingeborg brengen jou graag in contact met andere ondersteuners van het Perspectief op bestemming Drenthe 2030.
  • Je deel wil nemen aan een ideeën tocht. Met een klein groepje organiseren we een wandeling op diverse locaties en wisselen we ideeën uit. (Nb de wandeling wordt meerdere keren dit jaar georganiseerd en passend binnen de geldende maatregelen).
  • Een inspiratiesessie wil organiseren. Heb je ideeën over sprekers, een thema of heb je al een bijzondere bijeenkomst in de planning? Deel ze met ons.

Terugkijktips

Online praatprogramma 22 april
De vrijetijdssector is apetrots op Drenthe!

Bijeenkomst 4 maart
Ondernemers spreken over hun toekomstbeelden. 

Bijeenkomst 28 januari
De vrijetijdssector presenteert het Perspectief 2030.

Een laptop op een tafel met notitieboekje en een kopje koffie.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!