Uw gegevens op drenthe.nl

Welkom op drenthe.nl, dé toeristische website waar bezoekers én inwoners van Drenthe, informatie vinden over alles wat er te doen, te zien en beleven is in Drenthe. Denk aan dagjes uit, accommodaties, restaurants, pretparken, natuurgebieden en een complete evenementenagenda.  

Wat kan drenthe.nl voor u betekenen?

Als toeristische, horeca- of recreatieve ondernemer kunt u niet ontbreken op de site van en over Drenthe! Organiseert u een evenement? De evenementenagenda geeft uw evenement een enorm bereik. Het aanmelden van een evenement gaat op dezelfde wijze als het aanmelden van een locatie. U kunt zich registreren en/of inloggen via onderstaande knoppen. Uw vermelding op drenthe.nl is geheel kosteloos. 

 

Gegevens invoeren

Inloggen

Registreren

Handleiding

Jouw gegevens ook op onze Duitse en Engelse website - www.besuchdrenthe.de | www.visitdrenthe.com

Heb jij een Duitse of Engelse website/ landingspagina? Heel goed, want zo verwelkom je onze buitenlandse gast op een prettige manier! Zorg dan dat je met die gegevens óók goed zichtbaar bent op onze websites www.besuchdrenthe.de en www.visitdrenthe.com. Dit kan door gewoon in te loggen op Drenthe.nl met jouw inloggegevens, en je Duitse en Engelse tekst in te voeren bij de juiste tabbladen.

Een goede vertaler nodig? Bekijk hier de tips!

App: Doen in Drenthe

Deze app laat zien wat er allemaal te doen is in Drenthe. De activiteiten zijn verdeeld in handige thema's en je kunt eenvoudig een datum kiezen. De gegevens in deze app komen uit de database. Dit betekent dat een selectie* van evenementen en locaties die zijn ingevoerd op Drenthe.nl, ook in de app terugkomen. Download de app voor Android of iOS (Apple).

Vragen over de database? - Neem contact met ons op!

Telefoonnummer: 0592 - 792 420
E-mailadres: info@drenthewebsite.nl

Jouw evenementen en/of bedrijfsvermeldingen kun je zelf invoeren door het aanmaken van een account (registreren). Nadat je de evenementen en/of bedrijfsvermeldingen hebt ingevoerd, zijn ze binnen ca. 1 uur zichtbaar op de website.