Uw gegevens op drenthe.nl

Welkom op drenthe.nl, dé toeristische website waar bezoekers én inwoners van Drenthe, informatie vinden over alles wat er te doen, te zien en beleven is in Drenthe. Denk aan dagjes uit, accommodaties, restaurants, pretparken, natuurgebieden en een complete evenementenagenda.  

Wat kan drenthe.nl voor u betekenen?

Als toeristische, horeca- of recreatieve ondernemer kunt u niet ontbreken op de site van en over Drenthe! Organiseert u een evenement? De evenementenagenda geeft uw evenement een enorm bereik. Het aanmelden van een evenement gaat op dezelfde wijze als het aanmelden van een locatie. U kunt zich registreren en/of inloggen via onderstaande knoppen. Uw vermelding op drenthe.nl is geheel kosteloos. 

 

Gegevens invoeren

Inloggen

Registreren

Handleiding

Uw gegevens op de Duitse website - www.besuchdrenthe.de

Heeft u een Duitse website en/of landingspagina? Dan kan uw bedrijf wellicht een plaatsje krijgen op www.besuchdrenthe.de. Hiervoor kunt u de onderstaande gegevens mailen naar duits@marketingdrenthe.nl:

  • Pakkende tekst over uw bedrijf, vertaald in correct Duits
  • Link naar uw Duitse website / landingspagina
  • Eventueel linkjes naar uw Duitse social media kanalen

Onlangs hebben we een technische storing gehad in onze database. Om er zeker van te zijn dat uw gegevens goed geplaatst worden, hoeft u uw Duitse tekst niet in de database in te voeren, maar mag u uw tekst rechtstreeks bij ons aanleveren. We zorgen er vervolgens voor dat uw tekst direct goed in de database geplaatst wordt. Zodra uw tekst geplaatst is, ontvangt u een bericht van ons.

Gratis online trainingen

Kennis op doen over het aantrekken en ontvangen van (buitenlandse) bezoekers? Een korte introductiecursus over Drenthe voor (receptie)medewerkers of stagiaires? Meer weten over de Leefstijlvinder? Op ons online trainingsplatform bieden we verschillende gratis trainingen aan voor jou en je medewerkers. Op een interactieve manier kan iedereen zijn of haar kennis over (toerisme in) Drenthe vergroten en zo bezoekers beter wegwijs maken in onze regio.

Bekijk de trainingen

Contact - Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Telefoonnummer: 
0592 792 420
Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag van 09:00 tot 17:00 uur.

E-mailadres:
info@drenthewebsite.nl

Uw evenementen en/of bedrijfsvermeldingen kunt u zelf invoeren door het aanmaken van een account (registreren). Nadat u de evenementen en/of bedrijfsvermeldingen heeft ingevoerd, zijn ze binnen ca. 1 uur zichtbaar op de website.