Uw gegevens op Drenthe.nl

Welkom op Drenthe.nl, dé toeristische website waar bezoekers én inwoners van Drenthe, informatie vinden over alles wat er te doen, te zien en beleven is in Drenthe. Denk aan dagjes uit, accommodaties, restaurants, speeltuinen, natuurgebieden en een complete evenementenagenda.  

Wat kan Drenthe.nl voor u betekenen?

Als toeristische, horeca- of recreatieve ondernemer kunt u niet ontbreken op de site van en over Drenthe! U kunt met een gratis basisvermelding zichtbaar zijn, of u kunt kiezen voor een abonnement. Bij een gratis vermelding zijn uw gegevens zichtbaar, met een abonnement heeft u betere positie op de website. Organiseert u een evenement? De evenementenagenda geeft uw evenement een enorm bereik. Het aanmelden van een evenement gaat op dezelfde wijze als het aanmelden van een locatie. U kunt zich registreren en/of inloggen via onderstaande knoppen.

 

Inloggen

Registreren

Nieuwe database

Handleiding

Evenement invoeren

Stichting Internetplatform Drenthe

Contact

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op!

Telefoonnummer: 
0521- 59 32 10
Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag van 09:00 tot 15:30 uur.

E-mailadres:
info@drentsinternetplatform.nl

Uw evenementen en/of bedrijfsvermeldingen kunt u zelf invoeren door het aanmaken van een account (registreren). Nadat u de evenementen en/of bedrijfsvermeldingen heeft ingevoerd, zijn ze binnen ca. 1 uur zichtbaar op de website.