Neem alvast een kijkje

5

Kookworkshop Pasta & Gnocchi


Reserveer

Je eigen, verse pastadeeg maken kost veel minder tijd dan je denkt. In deze uitgebreide workshop leer ik je de basis technieken voor verschillende soorten pasta en sauzen. Aan het einde zet je een echte, verse pasta op tafel zoals je deze ook in Italië krijgt.

Heb je altijd al eens verse pasta willen maken…

Je eigen, verse pastadeeg maken kost veel minder tijd dan je denkt. In deze uitgebreide workshop leer ik je de basis technieken voor verschillende soorten pasta en sauzen. Aan het einde zet je een echte, verse pasta op tafel zoals je deze ook in Italië krijgt.

Heb je altijd al eens verse pasta willen maken maar dacht je dat het teveel werk was? Dan is deze kookworkshop wat voor jou! Ik ga je leren hoe leuk, veelzijdig en lekker het is om je eigen verse pasta te maken. Het begint met de juiste bloem en eieren voor het perfecte deeg. In deze basiscursus leer je een aantal van de bekendste pastasoorten te maken. We gaan aan de slag met gevulde pasta (tortelli), gevormde pasta (farfalle) en lintpasta (spaghetti alla chitarra & tagliatelle). Ook laat ik jullie zien hoe je de perfecte gnocchi maakt op basis van aardappel. Natuurlijk gaan we ook de bijbehorende sausen maken, want elke pastavorm vraagt om zijn eigen saus. Ook hierbij zijn pure ingrediënten van hoge kwaliteit het uitgangspunt. Aansluitend gaan we gezamenlijk aan tafel een aantal soorten pasta proeven met als kers op de taart een heerlijk dessert. De overige pasta nemen jullie mee naar huis. Sta versteld van je eigen creaties en kom genieten van een gezellige culinaire middag.

Wanneer

  • Donderdag 20 juni 2024 17.00 - 21.00 uurReserveer

Prijzen

  • € 67,50

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!