De tips van Bas & Nicolette


Dit zijn Bas & Nicolette. Grote kans dat je ze online of op tv regelmatig langs ziet komen. Gedwongen door COVID konden ze het afgelopen jaar niet naar het buitenland reizen. En daarom hebben ze Nederland (her)ontdekt. Hun ervaringen en tips hebben ze verwerkt in het boek Nederland heeft Alles. Benieuwd wat Bas, Nicolette en hun twee dochters van onze Oerprovincie vonden? Je lees het hier. Tip: bekijk ook het reisverslag op Instagram onder de highlight NL heeft alles

 

Op pad met de herder

De No.1 tip van Bas, Nicolette en de meiden. "Toen wij aankwamen liep hij al helemaal zen op de hei met op zijn rug een stoeltje, waar hij op kan zitten als de schapen grazen. Als hij dan fluit, komen de honden aanrennen en nemen ze alle schapen mee. Lola riep meteen dat ze ook schaapsherder wil worden."

Ga ook op visite bij de herder

't Nije Hemelriek

"Vanuit het bosrijke gebied sta je ineens op een wit strand met prachtig blauw water. Je kunt hier heerlijk zwemmen, chillen en mooie wandelingen maken. Het voelde haast of we op de Malediven waren, maar dán in Nederland." 't Nije Hemelriek werd door de volgers van Bas & Nicolette massaal getip. Bas en Nicolette snappen nu waarom.

Bezoek de Malediven

Culinair genieten

Uiteraard is de familie niet met een lege maag op avontuur gegaan in Drenthe. Ze hebben heerlijk gegeten bij/dankzij:

Hunebedden bekijken

Het bekijken van de hunebedden stond altijd al op de bucketlist. Nu was het zover. "Bij het Hunebedcentrum zit ook het Oertijdpark, waar je wandelt langs 150.000 jaar geschiedenis. We zijn de oertijd ingedoken en langs de steentijd, bronstijd en de ijzertijd gelopen. Het is zo gaaf, want het decor komt helemaal tot leven". 

Duik ook de oertijd in

Hof van Saksen

Het gezin sliep op Hof van Saksen. "Vijf restaurants voor wie lekker uit eten wil, een luxe spa en wellness voor als je ultieme ontspanning zoekt. Lola en Kiki vonden de strandspeeltuin en het zwembad met de wildwaterbaan te gek."

Slapen op Hof van Saksen

De tips van Lola en Kiki - Speciaal voor de kleine avonturiers

Nederland Heeft Alles

Joehoe! Het boek is klaar. Trek er op uit en ontdek de mooiste en leukste locaties in alle twaalf provincies. Van de mooiste plekjes in de natuur tot de beste eetplekken; Bas en Nicolette hebben het allemaal verzamelend in dit boek. 

Bestel het boek

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!