Neem alvast een kijkje

8

Hotel Restaurant Ter Linde


Meer informatie

Romantisch Hotel met 14 kamers, een appartement een goede keuken en vele mogelijkheden voor een feest of (korte) vakantie.

Hotel met historie

In 1992 kocht de familie Zuidema Ommerweg 68. De boerderij die onderdee…

Romantisch Hotel met 14 kamers, een appartement een goede keuken en vele mogelijkheden voor een feest of (korte) vakantie.

Hotel met historie

In 1992 kocht de familie Zuidema Ommerweg 68. De boerderij die onderdeel uitmaakte van het zuidelijkste brinkdorp van Drenthe. Het was in bouwvallige staat en stond te dicht op de doorgaande weg. Na het voorzichtig demonteren van het 200 jaar oude metselwerk en de 300 jaar oude ankerbalkgebinten konden de kelders worden uitgegraven. Na het voltooien van de kelders zijn de gebinten terug geplaatst. Hierna zijn de gevels middels de vechtformaat stenen in het kenmerkende kruisverband in ere hersteld. 

Landelijk Genieten

Onze Accomodtie ligt op de Zuidwoldiger heuvelrug die uitloopt in het Reestdal. Sinds de pre historie wordt dit gebied bewoond. De weg door Ter Linde heeft eeuwen Zuidwest Drenthe en haar achterland ontsloten. Door deze rijke cultuur zit gastvrijheid ons in het bloed. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in onze uitspanning.

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!