Neem alvast een kijkje

4

Park Drentse Weelde


Meer informatie

Het Ultieme Beleven midden in de natuur van Drenthe
Het ultieme buitenleven ervaar je tussen de bomen op jouw kampeerplek. Waar de natu…

Het Ultieme Beleven midden in de natuur van Drenthe
Het ultieme buitenleven ervaar je tussen de bomen op jouw kampeerplek. Waar de natuur tot leven komt en je even helemaal ontspant. Wandel zo de bossen in en beleef de rust van Drenthe. Overnacht in alle rust onder de donkere sterrenhemel. Ontwaak in het ochtendzonnetje met een groen vergezicht met dauw op de grasvelden. Op Vakantiepark Drentse Weelde geniet je volop van de Drentse natuur, maar ook uitstapjes, stedentripjes en sportieve activiteiten zijn nooit ver weg! Met drie Nationale Natuurparken in de omgeving kom je dan ook al snel tijd te kort!

Overnachten
Vakantiepark Drentse Weelde in Hoogersmilde beschikt over mooie basis kampeerplaatsen, voor iets meer comfort zijn er ook prachtig gelegen comfortkampeerplaatsen. Tevens kun je er avontuurlijk kamperen in een luxe safaritent met eigen sanitair.

Zwemvijver
Middelpunt van Vakantiepark Drentse Weelde is het natuurlijke meer te gebruiken als buitenzwembad, welke naast verfrissing ook ontspanning biedt. Tevens is er een zandstrand gelegen bij het water. Je kunt na de verfrissende duik heerlijk ontspannen op het strand. Kinderen kunnen zich uitleven op de speeltoestellen, of bij één van de recreatie activiteiten die in het hoogseizoen worden georganiseerd door ons recreatieteam.

Restaurant, snackbar & café
Zelf niet voor het eten hoeven zorgen geeft het gevoel van er even helemaal tussenuit zijn. Of je nu gebruik wilt maken van de plateservice of jouw lekkere trek wilt stillen met een pizza of snack, vriendelijkheid is ons belangrijkste ingrediënt. In de snackbar kan je terecht voor de snelle en gemakkelijke hap. Het ultieme vakantiegevoel.

Het restaurant, de snackbar en het café zijn geopend vanaf Pasen.

Er op uit
Trek eropuit en ontdek de bijzondere plekjes te voet of op de fiets. Bekijk de talloze wandel- en fietsroutes in Drenthe. Ook voor de sportieve fietser is het goed toeven, mooie ATB routes zijn er in de buurt. Voor de kinderen ligt er nabijgelegen een mooi belevingspad, waar ze o.a. kunnen sporen zoeken. 

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!