Neem alvast een kijkje

13

Natuurcamping De Olde Bârgen


Algemene informatie:

Vakantie op Natuurcamping "De Olde Bârgen" is genieten van Drenthe / het Nationale Park Dwingelderveld (Naturwe 2000-gebied, de rust, de stilte en de ruimte in al haar dimensies en ...... natuurlijk het mooie brinkdorp Dwingeloo. De camping beschikt over uitstekende verwarmde en schone sanitaire voorzieningen (Zoover 8.9 / 9.4 - kijk er maar eens na of op google mijn bedrijf) .

De camping heeft een open karakter met plaatsen omgeven door houtwallen. De camping ligt omsloten door bos zodat de luwte voelbaar is! De camping is gelegen in het D…

Algemene informatie:

Vakantie op Natuurcamping "De Olde Bârgen" is genieten van Drenthe / het Nationale Park Dwingelderveld (Naturwe 2000-gebied, de rust, de stilte en de ruimte in al haar dimensies en ...... natuurlijk het mooie brinkdorp Dwingeloo. De camping beschikt over uitstekende verwarmde en schone sanitaire voorzieningen (Zoover 8.9 / 9.4 - kijk er maar eens na of op google mijn bedrijf) .

De camping heeft een open karakter met plaatsen omgeven door houtwallen. De camping ligt omsloten door bos zodat de luwte voelbaar is! De camping is gelegen in het Dwingerderveld en grensd aan het Natura-2000 gebied. De grote stille heide is op steenworpafstand. In het aangrenzende bos bevinden zich 2 vrije uitloopgebieden voor honden.

De plaatsen worden afgeschermd met houtwallen en er staan het en der fruitbomen, waar u in het najaar, de vruchten van kunt plukken!

We beschikken over totaal 66 ruime kampeerplaatsen, 1 trekkershut (autovrij) en 8 kampeerplaatsen voor tenten en vouwwagens, dit laatste op het autovrije tentenveld (TV).

We hebben geen kantine, geen kampwinkel, geen zwembad en ook geen animatie!  Ruimte voor rust en stilte vormen nog steeds ons uitgangspunt!!

Openingstijden receptie: 

In het seizoen is de receptie dagelijks geopend van 10:00 uur tot 11:30 uur en 's middags tussen 16:00 en 17:00 uur. Zondagmiddag gesloten. In het voor- en naseizoen is de receptie alleen  's morgens geopend (niet alle dagen). In de periode na de herfstvakanties tot 31 maart zijn wij alleen telefonisch bereikbaar (0521 - 59 72 61).

U kunt ons tot ca. 22:30 uur altijd bellen. Telefoonnummer 0521 - 59 72 61.  We zijn er dan eventueel zo en ... we helpen u graag!!

Voor actuele info zie ook onze website: https://www.oldebargen.nl

 Camping De Olde Bargen, waar ruimte is voor rust en ... stilte!

Openingstijden

  • Voor de openingstijden en -dagen van de receptie verwijzen wij u naar onze website.

Prijzen

  • Regulier van € 103,00 tot € 313,00 ECO-TREKKERSHUT De prijzen voor de Eco-Trekkershut variëren tussen de 103,00 voor 2 nachten (min. 2 nachten te reserveren) en 313,00 per week, m.u.v. de periode Hemelvaart en Pinksteren en Kerst en Oud en Nieuw. Prijzen zijn exclusief de TB p.p.p.n. In genoemde bedragen is inbegrepen: maximaal 4 personen, stroom, douches, (warm)(tap)water, handdoekautomaten en zeep, toiletpapier, bezoekers e.d. Dus verder geen bijkomende kosten! Voor een actueel overzicht van de prijzen en de prijs-perioden wordt verwezen naar onze website, https://www.oldebargen.nl
  • Regulier van € 19,00 tot € 23,50 KAMPEERPLAATSEN VOOR TOERISTISCH KAMPEREN (TSP) EN HET TENTENVELD (TV) De prijzen voor een toeristische kampeerplaatsen (TSP) en het tentenveld (TV) variëren tussen de 19,00 en de 22,50 per plaats per nacht, m.u.v. de periode Hemelvaart en Pinksteren. De prijzen zijn excl. de TB p.p.p.n. en excl. stroom a euro 1,50 per nacht. In genoemde bedragen zijn inbegrepen: 2 personen, douches, (warm)(tap)water, handdoekautomaten en zeep, toiletpapier, bezoekers e.d. Dus verder geen bijkomende kosten! Ook hebben we verschillende arrangementen, om tegen een gereduceerd tarief, langer bij ons te gast te zijn. Voor een actueel overzicht van de prijzen, de prijs-perioden en de arrangementen wordt verwezen naar onze website, https://www.oldebargen.nl

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!