Boomhutten in Drenthe

Kom slapen tussen de toppen van de bomen en boek een luxe boomhut. Deze 'boomvilla's' staan op toplocaties en zijn van alle gemakken voorzien. Boek nu jouw toplocatie en ontdek de Oerprovincie van Nederland van een heel andere kant.

Camping Reeënwissel

Een verblijf in deze vier persoons boomhut, of liever gezegd, boomhuis is een avontuur op zich. Dit avontuur begint midden in het bos, onder aan een touwbrug, die over een lengte van 14 meter omhoogloopt naar de veranda. Vanaf de veranda kan je tussen de boomtoppen door naar wild zoeken. Binnen is de perfecte balans gevonden tussen een robuuste spannende hut en zeer moderne voorzieningen. Je zult meerdere malen verrast worden door de fantasierijke en niet alledaagse oplossingen in het interieur. De badkamer met whirlpool en regendouche is adembenemend mooi en ruim uitgevoerd. Een vakantie op deze toplocatie in het Nationaal Park Drents Friese Wold is er een waar je nog lange tijd over na praat.

Boek nu

Landclub Ruinen

Wakker worden tussen de vogels die je vanaf hun tak aankijken is toch echt een beleving! Zelfs binnen in de boomhut van Landclub Ruinen waan je je midden in de natuur. Romantisch met je vriend(in), avontuurlijk opa-papa-zoon weekend of knus met het hele gezin. Deze boomvilla biedt alle comfort met een prachtig uitzicht, groot terras (met hout gestookte hottub) op het zuiden, een ruim en licht woongedeelte met knusse pelletkachel, keuken, badkamer, apart toilet en drie slaapkamers, waarbij de master bedroom is voorzien van 2 luxe boxspring bedden. En als je toch even de boomhut uit wilt, kan je zwemmen in het luxe overdekte zwembad. Of maak een heerlijke wandel- of fietstocht in het aangrenzende Nationale Park het Dwingelderveld. 

Boek nu

Camping Torentjeshoek

De Treehouse van Camping Torentjeshoek. Een experience in Drenthe om nooit te vergeten! Wakker worden op en overweldigende locatie, uitkijkend op het nationaal park Dwingelderveld. In de avondzon genieten van een wijntje op 7 meter hoogte. De Treehouse is geschikt voor 4 tot 7 personen en van alle luxe voorzien met zijn ruime keuken, inloopdouche en een drietal terrassen. Met als cadeautje een betoverend uitzicht. Als je heel stil bent, komen de reeën je misschien een goede avond wensen. Uniek en Stoer. Romantiek... met een vleugje mystiek.

Boek nu

Vakantiepark Westerbergen

Vanuit deze luxe boomhut heb je een fantastisch uitzicht en wordt de beleving vanaf maximale hoogte ervaren. De inrichting en het interieur van de boomhut vormen een harmonieus geheel met de natuur, een 200 jaar oude boomstam vormt de basis van het werkeiland in de keuken. In de boomhut geniet je van een VIP service! De aanwezige pelletkachel laat je genieten van behagelijke warmte. Vanaf het ruime balkonterras met een 5-persoons jacuzzi geniet je van geur, geluid en een uitgestrekt uitzicht op een manier waarop je dit normaal niet ervaart. Een verblijf nét onder de kruinen van de bomen!

Boek nu

Camping Diever

Verblijven in een boomhut, hoe spannend is dat! Slapen tussen de bomen en ontbijten op grote hoogte. Niet primitief, maar van alle gemakken voorzien. En toch het kampeergevoel beleven. De hut staat op de camping, dus de kinderen kunnen gewoon met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen. Ga je graag de natuur in, dan kun je vanaf de boomhut het Drents-Friese Wold verkennen. Een 6000 hectare groot Nationaal Park, met volop mogelijkheden om te fietsen, wandelen, mountainbiken of paard te rijden. Misschien hoef je voor het spotten van reeën niet eens zo ver, want die wandelen rustig onder je hut door.

Boek nu

Nieuwe boomhutten in Drenthe

Meer boomhutten

Boomhut XXL is mede mogelijk gemaakt door: