Neem alvast een kijkje

INKT met Bart Chabot

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Dinsdagavond 13 februari is dichter en schrijver Bart Chabot te gast tijdens INKT. Chabot is voornamelijk bekend van zijn biografieën en poëzie. Naast zijn schrijf- en dichtwerkzaamheden is Chabot regelmatig in het theater te zien en brengt hij singles en cd’s uit. In 2020 verscheen het alom lovend ontvangen ‘Mijn vaders hand’. In deze onthutsende roman kijkt Bart Chabot zijn jeugd eindelijk in de ogen. ‘Hartritme’, dat in 2021 verscheen, is een overrompelend vervolg op ‘Mijn vaders hand’. In 2023 verscheen de roman ‘Engelenhaar’, waarin …

Dinsdagavond 13 februari is dichter en schrijver Bart Chabot te gast tijdens INKT. Chabot is voornamelijk bekend van zijn biografieën en poëzie. Naast zijn schrijf- en dichtwerkzaamheden is Chabot regelmatig in het theater te zien en brengt hij singles en cd’s uit. In 2020 verscheen het alom lovend ontvangen ‘Mijn vaders hand’. In deze onthutsende roman kijkt Bart Chabot zijn jeugd eindelijk in de ogen. ‘Hartritme’, dat in 2021 verscheen, is een overrompelend vervolg op ‘Mijn vaders hand’. In 2023 verscheen de roman ‘Engelenhaar’, waarin Bart Chabot de lezer opnieuw meeneemt naar een leven vol rock-‘n-roll, naar een verloren tijd. Tijdens INKT wordt hij geïnterviewd over deze wederom autobiografische roman.

Met medewerking van: Van der Velde boeken

Ben je Comfort of Premium lid dan krijg je korting op deze activiteit. De kortingsoptie is automatisch zichtbaar wanneer je ingelogd bent in je DNK account. Nog geen lid? Klik dan hier voor informatie over onze lidmaatschappen.

Prijzen

  • € 8,00 Normaal
  • € 4,00 Lid Bibliotheek

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!