Neem alvast een kijkje

Stiltewandeling Ruimte voor Rust


Wat ontvang je: een heerlijke ochtend in de natuur met rust en ruimte voor bezinning. Een warme ontvangs…

Wat ontvang je: een heerlijke ochtend in de natuur met rust en ruimte voor bezinning. Een warme ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, daarna een korte workshop over de stilte-wandeling en wat het voor je hoofd en hart kan doen. Vervolgens gaan we de stilte-wandeling doen in de heerlijke bossen bij Schooltje Boschoord. Een tijd van stilte en rust waarin je ruimte ontvangt om te zijn. Er is mogelijkheid om met je eigen thema of vraag te wandelen of gebruik te maken van de aanwezige christelijk geïnspireerde tekst kaartjes. Je kunt er ook voor kiezen om te wandelen en te kijken wat er tijdens de wandeling ontstaat.

Daarna volgt een heerlijke lunch en sluiten we af met een creatieve opdracht waarin je de inzichten uit de wandeling verwerkt tot een mooie reminder om mee te nemen het dagelijkse leven in. Je wandelt in stilte en toch ook samen.

We wandelen met een kleine groep, er is plaats voor 4 tot 6 deelnemers. Meldt je snel aan, want vol is vol. Aanmelden kan tot drie dagen voor de gekozen datum in verband met de lunch en de locatie.

Wanneer

In de buurt

Toon resultaten

Hier vind je ons

Schooltje Boschoord
Schoollaan 2
8387GL Boschoord
Plan je route

vanaf jouw locatie

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!