Nachtelijke treinrit met nachtwandeling door Griendtsveennatuurgebied

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Het Industrieel Smalspoormuseum in Erica organiseert, op zaterdag 29 oktober, in het kader van de Nacht van de Nacht, een nachtelijke treinrit en een nachtwandeling. Van het prachtige natuur…

Het Industrieel Smalspoormuseum in Erica organiseert, op zaterdag 29 oktober, in het kader van de Nacht van de Nacht, een nachtelijke treinrit en een nachtwandeling. Van het prachtige natuurgebied, rondom de Griendtsveenplas, is in het donker niet zoveel te zien maar als de ogen een beetje gewend zijn aan het donker zal men merken dat ook in het donker dit een bijzondere belevenis is. Deelnemers worden vanaf 20.00 uur in het museumgebouw verwacht. Om 21.00 uur vertrekt de nachttrein, die de deelnemers in het donker naar het natuurgebied brengt. Onder begeleiding van de rondleiders en vrijwilligers van het museum wordt in het donker een wandeling van een klein uur gemaakt om de Griendtsveenplas. Na afloop van de wandeling brengt de trein de deelnemers over het verdere spoortracé terug naar het museumgebouw.  Rond 23.00 uur zal deze tocht in het duister afgelopen zijn.                                                                        

Vooraf aanmelden is verplicht, dit kan via onze website.                                                                                                     

Bij deze activiteit is het dragen van goed schoeisel een must en zijn honden niet toegestaan.   De kosten voor deze bijzondere avond zijn €8,50 per persoon. 

www.smalspoorcentrum.nl

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!