Vlogs Oerbnb

Overnachten op unieke locaties - in de Oerprovincie van Nederland

Slapen op het TT Circuit of onder een meesterwerk? Overnachten in de buitenlucht, een strafgevangenis of vlakbij olifanten, leeuwen en stokstaartjes? Vorig jaar maakte je kans op deze unieke Oerbnb overnachtingen in Drenthe. Acht winnaars komen deze zomer naar Drenthe voor hun oerervaring en leggen dit vast in een leuke vlog. Bekijk hier de ervaringen van de Oerbnb winnaars.

TT Circuit Assen - Juli 2018

Overnachten in de pitbox van Valentino Rossi of Marc Márquez? André en Jean sliepen in een tot hotelkamer verbouwde pitbox op het TT Circuit Assen. Een onvergetelijk weekend voor deze motorliefhebbers uit Den Haag.

Overnachten in de natuur - Augustus 2018

Hoe oer is dat? Back to basic in de Drentse natuur. Stef, Cissy en Suus gingen de uitdaging aan! Samen met Tim van In Het Wilde Weg trokken ze met kano's over de Hunze met als eindbestemming een wel heel bijzondere plek om de nacht door te brengen. Vuur maken, wildplukken, een slaapplek bouwen, eten koken. Afzien? Nee hoor, een geweldig stoere ervaring!

 

Slapen in het Drents Museum - September 2018

Slapen tussen de schatten, in een setting van een sprookjesachtige bazaar? Het Drents Museum maakte het voor Marianne en Henri, winnaars van Oerbnb, mogelijk en creëerden een slaapplek in de expositieruimte van de tentoonstelling IRAN, Bakermat van de beschaving. Een heuse night at the museum... wie wil dat nou niet!?

Binnenkort meer vlogs van Oerbnb...