Net buiten Berghuizen vind je Molenbergh, een rietgedekte boerderij op een terrein van ruim 1 hectare met bos, weide, water en een weids uitzicht over door houtwallen omzoomde landerijen. We bieden een sfeervolle locatie voor maximaal 6 personen waar je één of meerdere dagen kunt verblijven. We verzorgen een heerlijk uitgebreid ontbijt met versgebakken brood, eieren van eigen krielkippen en jam gemaakt van onze eigen vruchten. Het ontbijt wordt geserveerd in jullie eetkamer of bij mooi weer in de tuin.

Naast een woonkamer is er een eetkamer, een volwaardige keuken, een eigen badkamer en een ruime slaapkamer. Natuurlijk zijn er opgemaakte bedden en liggen er handdoeken klaar.

Kom tot rust onder de eeuwenoude beukenboom in de stille privétuin of geniet van een verblijf op het natuurterrein achter de boerderij waar een houtgestookte buitensauna, yurt en natuurwater privé tot je beschikking staan.

Kenmerken

Accommodatiekenmerken

  • Ligging: Nabij het bos/natuurgebied
  • Aantal personen: 0 – 10
  • Aantal slaapkamers: 0 – 5
  • Faciliteiten: Beauty & Wellness, Privé badkamer, E-bike oplaadpunt, Familiekamers, Fietsenstalling, Keuken, Maaltijdverzorging

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

Prijzen

  • Seniorenvan € 70,00 tot € 170,00 Bij het verblijf van slechts 2 nachten wordt er een korting gegeven van 10%. Ook kunt u deze locatie bij ons huren als vakantiehuisje op basis van zelfverzorging. Kijkt u voor mogelijkheden op onze website.

In de buurt

Toon resultaten