De Poffert

Hotel Bed & Breakfast De Poffert is een kleinschalig hotel in het centrum van Borger. We hebben 5 2persoonskamers en 1x een eenpersoonskamer. Twee 2persoonskamers zijn op de begane grond, de andere kamers zijn te bereiken via een trap.

De tweepersoonskamers hebben een comfortabele boxspring. Elke kamer heeft een eigen badkamer voorzien van douche, wc en wastafel. Iedere kamer heeft een flatscreen tv. Er is gratis WiFi.

Een tweepersoonskamer kost 65 euro per kamer per nacht, inclusief ontbijt. Voor de eenpersoonskamer bedraagt dit 40 euro.

We hebben ruime parkeergelegenheid. Elektrische fietsen kunnen gestald worden in een schuur waar ze tevens opgeladen kunnen worden.

We hebben een zonnig terras waar drankjes en hapjes geserveerd worden. Ook is er de mogelijkheid 's avonds een avondmaaltijd te nuttigen.

Kenmerken

Accommodatiekenmerken

  • Ligging: Dorp of stad < 1 km
  • Aantal personen: 10 – 20
  • Aantal slaapkamers: 5 – 10
  • Faciliteiten: Privé badkamer, E-bike oplaadpunt, Horeca

Prijzen

  • Volwassenen€ 65,00 Er zijn 5 tweepersoonskamers, 2 hiervan zijn op de begane grond. De andere 3 kamers zijn te bereiken via een trap. Er is 1 eenpersoonskamer. Alle tweepersoonskamers hebben een comfortabele boxspring.

In de buurt

Toon resultaten