Stoere uitjes

Drenthe is dé stoerste speeltuin van Nederland. De ongerepte natuur biedt volop uitdagingen en adrenalinekicks om even lekker je hoofd leeg te maken en los te komen van de hectiek van alle dag. Al klimmende, rennende, op de mountainbike, in een quad, kano of buggy. Of probeer te ontsnappen uit een gevangenis in het Gevangenismuseum!

Klimparken

Gezocht: Stoere mannen, vrouwen en kinderen! Heb jij geen last van hoogtevrees, ga je geen uitdaging uit de weg en ben je niet vies van een gezonde dosis adrenaline? Dan biedt de natuur in Drenthe jou ongekende mogelijkheden om op grote hoogte een nieuwe wereld te ontdekken. Klim in de hoogste bomen, roetsj aan een zipline naar beneden en trotseer wandelpaden hoog boven de grond. Een overzicht van de meest spectaculaire klimparken hebben wij alvast voor je gemaakt.

 

Bekijk alle klimparken

Stoere uitjes

Mountainbiken

Kom mountainbiken in Drenthe! Met modderspetters op je gezicht en adrenaline in je lijf lekker je hoofd leeg maken. De ruige Drentse natuur biedt vele kilometers aan off-road trails en uitdaging voor zowel de beginnende als ervaren mountainbiker. Steile klimmetjes en technische afdalingen worden afgewisseld met uitdagende single tracks en het vaart maken in de bossen. Durf jij het aan? Wij hebben de mooiste routes, evenementen en arrangementen voor je op een rijtje gezet.

 

Alles over mountainbiken

Stoere evenementen - Durf jij het aan?