25 graden Noord groepsuitjes


25 graden Noord is Buiten Gewoon Genieten!

Op zoek naar iets leuks om samen te ondernemen? Bij 25° Noord hebben we heel veel mogelijkheden voor groepen van 8 tot 250 personen. Een familiedag, schooluitje, vrijgezellenfeest of teambuilding? Wij maken er een onvergetelijke dag van!

Dit sfeervolle en ongedwongen recreatiebedrijf in het Drentse Drouwenerveen is een specialist in het organiseren van de leukste groepsuitjes op maat voor families, vriendengroepen, bedrijven en verenigingen.
Met een eigen terrein van ruim 4 hectare met de stoerste survivalbanen is er genoeg ruimte om Buiten Gewoon te Genieten! Niet alleen groepsuitjes als bijvoorbeeld Expeditie Robinson, meerkamp, klimmen, kanoën of heerlijk eten bij onze Outdoorpub hoort tot de mogelijkheden. 

In de vkanties zijn er elke week terugkomende activiteiten waarbij iedereen kan aansluiten, zoals de mooiste kanotochten over oerrivier de Hunze!

25 graden Noord beschikt over alle goeds op 1 locatie: overnachten, eten en de leukste activiteiten! 

Kenmerken

  • Ligging: Nabij het bos/natuurgebied
  • Aantal personen: > 30
  • Aantal slaapkamers: 0 – 5
  • Faciliteiten: Privé badkamer, Sport- en spelfaciliteiten, Verhuur accommodaties, Zwembad/zwemplas, Fietsenstalling, Horeca, Keuken, Maaltijdverzorging
  • Voor kinderen: Speeltuin
  • Overig: Honden toegestaan

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!