Groepsuitjes in Drenthe

Binnenkort een personeelsuitje of vrijgezellenfeest organiseren? We hebben een aantal leuke tips voor groepsuitjes voor je op een rijtje gezet. In Drenthe kan je alle kanten op. Indoor, outdoor, cultureel of sportief: voor iedereen in elke groep vind je in onze provincie dé activiteit. 

Joytime Vrijetijdsactiviteiten

Joytime Vrijetijdsactiviteiten in Grolloo is één van onze tips voor groepsuitjes. Dit klimbos is door de ANWB uitgeroepen tot leukste uitje van Drenthe in 2018! Je vindt er zes parcoursen variërend tussen de twee en tien meter hoogte. Liefst 725 meter kabelbaan wacht op jou. Je begint de dag met een duidelijke (veiligheids) instructie. Hierna kies je zelf je parcoursen.

Taribush Uitjes

Taribush Uitjes organiseert allerlei groepsuitjes in de natuur van Drenthe. Denk daarbij bijvoorbeeld aan klootschieten, kanovaren, steppen, escaperooms, speurtochten, bosgolf, atb-tochten of een pubquiz. Blijven slapen kan in de groepsaccomodatie gelegen in Nationaal Park Dwingelderveld, ook in de winter. Deze bestaat uit een hoofdgebouw met twee safaritenten. De accommodatie is geschikt voor groepen tot 36 personen.

Breeland Recreatie

Nog meer tips voor groepsuitjes? Wat dacht je van kanovaren, outdoor cooking, survival, bruggen bouwen, steppen, atb-tochten, een klimpark of boogschieten? Dit kan allemaal bij Breeland Recreatie in Annen. Omdat dat veel te veel is voor één dag, kun je er ook blijven slapen. Breeland Recreatie beschikt over twee groepsaccommodaties met uitstekende voorzieningen. Ideaal voor groepsuitjes zoals een familieweekend, vriendenweekend of schoolkamp.

Het Drents Kwartiertje

Het Drents Kwartiertje organiseert groepsuitjes met diverse activiteiten. Naast solex en Daf rijden kun je allerlei creatieve en culinaire workshops volgen, spannende games spelen of actief buiten bezig zijn. Ook voor een teambuilding of training op gebied van communicatie en samenwerken ben je hier aan het juiste adres. Elke activiteit kan worden uitgebreid met lekker eten en drinken.

Eko-tours

Samen met vrienden, collega’s of familie eropuit en een avontuurlijke excursie in een bosrijke omgeving meemaken? Boek dan een tour bij Eko-tours. Rij zelf in de 100% elektrische Eko-explorer en ervaar de natuur en cultuur van het Drentse landschap. Door de samenwerking met Staatsbosbeheer mag je ook in het bos rijden. De vertreklocatie voor alle excursies is Exloo (vanaf Fletcher Hotel Hunzebergen).

Actief Veenhuizen

Op zoek naar spanning en avontuur? Of een cultureel dagje uit? Bij Actief Veenhuizen kan het allemaal. De sportieve activiteiten (ook een klimbos) en spelprogramma's zijn te combineren met een lekker diner, een bezoekje aan bijzondere plekken in het gevangenisdorp, een rondleiding door de bierbrouwerij in Veenhuizen en nog veel meer. Groepen kunnen zelf een arrangement samenstellen.

Sportlandgoed

Het Sportlandgoed in Zwartemeer is een leuke plek voor bedrijfsfeesten, vriendinnenweekenden en andere groepsuitjes. Je vindt er de leukste activiteiten outdoor én indoor, zoals paintball, highland games, buggyrijden, golf, curling, survival, midgetgolf en indoor schieten. Je kunt er heerlijk eten (onder andere bbq) en kunt er ook overnachten. Dat kan op een camping of in blokhutten.

De Jongens van Outdoor

Bij De Jongens van Outdoor kun je klimmen, boogschieten, kanovaren en nog veel meer. In en om Appelscha, bij het Drents-Friese Wold, kun je bij de jongens bijvoorbeeld ook meedoen met droppings, atb-tochten, klootschieten, vlotten bouwen, suppen en abseilen. Je kunt er terecht voor een familiedag, vrijgezellenfeest, personeels- of ander groepsuitje.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!