Laad je op in Drenthe

We leven in een bijzondere tijd. Werken gebeurt veelal vanuit huis. Vergaderen doen we online. Campagnes worden aangepast, stopgezet of opnieuw ontwikkeld. En het vinden van de juiste tone of voice en een passende boodschap is belangrijker dan ooit. Alhoewel de wereld om ons heen soms even stil lijkt te staan, gaat het werk onverminderd door. En dan komt het voor dat niet alleen je agenda maar ook je hoofd vol zit. Herkenbaar? Laad jezelf dan op in Drenthe, dé Oerprovincie van Nederland.

Ruimte voor inspiratie

Dichtbij huis maar toch even helemaal weg. In een huisje midden in de Drentse natuur vergeet je de hectiek van alle dag. Hier maak je je hoofd leeg, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën. Kom je los van het werk of vind je juist de rust om zonder afleiding meters te maken. 

Bekijk alle natuurhuisjes
Een vrouw kijkt uit over het landschap terwijl ze op een stoel voor de trekkershut zit

Tijd voor elkaar

In Drenthe heb je tijd en ruimte voor elkaar. Vergeet de deadlines en kom samen tot rust. Klim in bomen. Maak kampvuurtjes. Geniet van goede verhalen, stoere avonturen en maak herinneringen voor het leven. 

Ontdek de avonturen

Ontspanning op afstand

Drenthe brengt rust en ontspanning. Zelfs wanneer je gewoon achter je laptop zit. Schuif het werk even aan de kant en zet je bureaustoel in de relaxstand. Bekijk natuurvideo's, onspan en waan je alvast in de Oerprovincie van Nederland.

Een oersterke samenwerking

Teambuilding. Juist nu misschien wel belangrijker dan ooit. Samen met collega's plezier maken en nieuwe energie opdoen. Lijkt lastig, maar is ook nu zeker mogelijk. Drenthe heeft namelijk met afstand de leukste groepsuitjes. 

Bekijk de groepsuitjes
Een stel gaat per kano op ontdekkingstocht over de Hondsrug.

Meer inspiratie voor een bezoek aan Drenthe

Ontspannen in dé Oerprovincie van Nederland

Ontspannen in dé Oerprovincie van Nederland Man en vrouw wandelen hand in hand over de hei.

Als je leven draait om overvolle agenda’s, continue bereikbaarheid en talloze verplichtingen moet je ook eens tijd maken om de wereld om je heen even op pauze te zetten.

5x Onontdekte natuurgebieden

5x Onontdekte natuurgebieden Water waar mist boven hangt en takken bovenuit steken, tegen een achtergrond van bomen.

Drenthe heeft maar liefst 3 Nationale Parken, maar nog zoveel meer natuur om te ontdekken. Pareltjes waar je veilig en in alle rust kunt ronddwalen. 

Stilte, buitenlucht en andere Drentse geluksmomentjes

Stilte, buitenlucht en andere Drentse geluksmomentjes Het Drentse landschap van boven in de ochtendmist

Ooit een zonsondergang gezien in Drenthe? Je weet niet wat je ziet. De zon verdwijnt langzaam aan de einder, het lijkt alsof de hele wereld even de adem inhoudt.

Ontstressen? Kom bewegen in de Drentse natuur!

Ontstressen? Kom bewegen in de Drentse natuur!

Bewegen in gezonde lucht en zonlicht is dé manier om te ontstressen als het je allemaal even teveel is. Het kan in Drenthe, de stoerste speeltuin van Nederland.

5x Culinair genieten op z'n Drents

5x Culinair genieten op z'n Drents De Jufferen Lunsingh in Westervelde

Laat je zintuigen tot leven komen. Ruik de heerlijke geuren. Proef de lekkere gerechten en laat je verrassen door prachtige locaties. 

Schaapjes tellen in Drenthe

Schaapjes tellen in Drenthe Schaapsherder wandelt achter schaapskudde aan.

Schaapjes tellen is een bekende manier om in slaap te vallen als dat niet lukt. Ongeveer een derde van alle volwassenen heeft last van slapeloosheid. Maar je kunt er wat aan doen, vooral in Drenthe. 

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!