Retoertje: In de wildernis

Eindeloos dwalen door ruige bossen. Compleet off-grid overnachten in de Drentse wildernis. Op jeepsafari, wildplukken en koken op het kampvuurtje. Het avontuur is dichterbij dan je denkt. Wie er open voor staat, kan zichzelf in Drenthe helemaal verliezen in de natuur. Weg van de dagelijkse beslommeringen en genieten van kleine dingen die het leven zo bijzonder maken.

48 uur roadtrip door Drenthe

Reisfotografen Cuno en Sjoerd doken 48 uur de wildernis in. Volg hun tijdens hun roadtrip langs diverse highlights en reis met ze mee door Drenthe.

Lees het blog

Avonturen in de Drentse wildernis

Ontsnap aan de drukte. Weg van de gebaande paden en dwars door de Drentse natuur. Tijdens deze originele belevenissen zet je de wereld om je heen even op pauze.

Enkel te gebruiken door Marketing Drenthe, niet door derden

5x fotogenieke hotspots

De diversiteit aan ongerepte natuur maakt Drenthe een walhalla voor fotografen en Instagrammers. Upgrade jouw timeline met oer-Drentse beelden en laat je inspireren door deze 5 beeldschone locaties. 

Bekijk de tips

Een cadeautje van Drenthe!

Alsjeblieft, de Drenthe gids boordevol inspiratie en tips voor jouw bezoek aan de Oerprovincie.

Download de gratis gids

Meer inspiratie voor je bezoek aan Drenthe

5x Hooglanders spotten

5x Hooglanders spotten
Blog

Schotse Hooglanders komen op veel plekken in Drenthe voor, maar waar loop je de meeste kans ze tegen te komen? Hier vind je vijf gebieden waar deze grote grazers rondlopen. 

Kijktip: 3 Op Reis in Drenthe

Kijktip: 3 Op Reis in Drenthe
Video

Chris maakt een roadtrip door Drenthe; het meest bosrijke gebied van Nederland met het minst aantal inwoners per vierkante kilometer. Met een camper gaat Chris op zoek naar de vrijheid en de wilde natuur die Drenthe te bieden heeft. Bekijk hier de aflevering.

5x uitdagende MTB-routes

5x uitdagende MTB-routes Mountainbiker springt door de lucht in Drentse bossen.
Tips

In Drenthe is het fantastisch mountainbiken. Door de heuvels en enorme ruimte kun je bij ons alle kanten op één van de vele MTB-routes. Pak je MTB vast maar, want hier komen vijf uitdagende parcoursen.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!