Nationaal

Drenthe is de oerprovincie van Nederland! Als ondernemer of organisatie kunt u op verschillende manieren aanhaken op de marketing inzet van Drenthe. Hieronder vindt u verschillende aanhaakmogelijkheden specifiek gericht op de Nederlandse markt. Nieuwe aanhaakmogelijkheden worden op deze pagina toegevoegd. Houd deze pagina dus in de gaten voor nieuwe mogelijkheden.

Mocht u geïnteresseerd zijn in participatiemogelijkheden gericht op de Duitse en Vlaamse markt, neem dan een kijkje op de pagina Internationaal

Vermelding op Drenthe.nl

Drenthe.nl is de website waar men toeristische en recreatieve informatie vindt over Drenthe. Als ondernemer kunt u niet ontbreken. U kunt dan ook een gratis basisvermelding van uw locatie krijgen op Drenthe.nl. Organiseert u een activiteit of evenement? dan kunt u deze gratis aanmelden in de evenementenagenda. 

Het doel van de website is om (potentiële) bezoekers van de provincie Drenthe een overzicht te bieden van alle mogelijkheden in Drenthe en aan te zetten tot het ondernemen van toeristische activiteiten. 

Wilt u weten welke onderwerpen wanneer aan bod komen op de website, social media-kanalen en nieuwsbrieven van Drenthe? Download dan de Contentkalender 2018.

Meer informatie over een vermelding op de website vindt u op www.drenthe.nl/ondernemers. 

 

Recreatiekrant Drenthe - ETT media | editie april en juli 2018

Op initiatief van ETT Media wordt er dit jaar twee edities van de ‘Recreatiekrant Drenthe’ gerealiseerd. Marketing Drenthe levert voor beide edities meerdere redactiepagina’s aan in afstemming met de regio’s. 

Het doel van de krant is om (potentiële) bezoekers van de provincie Drenthe een overzicht te bieden van evenementen en aan te zetten tot het ondernemen van toeristische activiteiten. 

De Recreatiekrant verschijnt in april en juli met een oplage van 40.000 exemplaren. De kranten worden op 800 verschillende punten verspreid bij verschillende toeristische locaties zoals hotels, campings, toeristische attracties en horecagelegenheden in Drenthe. De krant is een prima middel om uw bedrijf of instelling onder de aandacht te brengen bij de inwoners en toeristen in de regio’s. 

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact met Maaike Veenstra van ETT Media, recreatie@ettgroep.nl.
T: 050-313 76 00
 

De productie en verspreiding van de krant is net als de Recreatiekrant Drenthe 2017 in handen van ETT Media.