Marketing Drenthe

Missie - Marketing Drenthe is...

We zijn een klein team van energieke professionals dat met en vóór partners in de vrijetijdseconomie de marketing van Drenthe verzorgt, om op deze manier bij te dragen aan een duurzame versterking van de regionale economie.

 

Visie - Marketing Drenthe ambieert...

We zijn een onmisbare partij voor de marketing van Drenthe. We zijn kennisexpert ten aanzien van vraag en aanbod. We zijn door deze kennis en door onze marketingexpertise een inspiratiebron en adviseur voor ondernemers en overheid. We weten op een proactieve manier samen met de markt de gast op onderscheidende wijze te verleiden naar Drenthe te komen.

 

Onze doelen

  • Drenthe top of mind (top 3) favoriete binnenlandse bestemmingen en meer naamsbekendheid internationaal.
  • Meer plannen voor bezoek aan Drenthe; nationaal en internationaal stijgt de intentie voor een bezoek aan Drenthe.
  • Meer en betere aanbevelingen over Drenthe; de enthousiaste bezoekers delen graag hun verhalen en bevelen Drenthe aan bij familie en vrienden.
Bekijk ons meerjarenplan

Blijf op de hoogte!

Abonneer u op de digitale nieuwsbrief van Marketing Drenthe; de Oerkreet. In onze nieuwsbrief blijven wij u informeren over de projecten en campagnes van Marketing Drenthe, delen wij onze kennis met u en houden wij u op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen in de vrijetijdseconomie.

Ontvangt u de Oerkreet nog niet? Meld u dan nu aan!

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Contact - Marketing Drenthe

Adres: 
Brink 8,
9401 HS Assen

Telefoon: 
0592 792 420

E-mail:
info@marketingdrenthe.nl