Marketing Drenthe

Ieder jaar komen er meer dan 1,6 miljoen toeristen naar Drenthe. Voor een kort bezoek, een weekend weg of een vakantie. De gast komt niet vanzelf naar onze regio. Met een goede mix van de juiste promotiemiddelen brengen we Drenthe onder de aandacht bij relevante doelgroepen. Wij doen er alles aan om de gast te verleiden een bezoek aan Drenthe te brengen. 

Doelstellingen voor 2019

 

  • Top of mind
    Toeristen en recreanten voelen dat Drenthe dé bestemming is om los te komen van het dagelijkse leven; even helemaal terug naar je oer. We raken een diep gevoel bij de (potentiële) gast.

  • Bezoekintentie vergroten
    De (potentiële) gast gaat over tot activatie. We nodigen gasten uit met concrete aanbiedingen en acties om #oerdrenthe te verkennen

  • Meer en betere aanbevelingen over Drenthe
    Gasten delen hun goede ervaringen in #oerdrenthe en inspireren familie en vrienden. We stimuleren dat het vrijetijdsaanbod op orde is voor een goede gastervaring. We vragen ondernemers gasten te motiveren hun ervaringen te delen en zoeken interactie met de bezoeker.

 

Aanhaakmogelijkheden - Samen werken aan de marketing van Drenthe

Binnenlandse markt

Buitenlandse markt

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief; de Oerkreet. In deze nieuwsbrief blijven wij je informeren over de projecten en campagnes van Marketing Drenthe, delen wij onze kennis en houden wij je op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen in de vrijetijdseconomie.

Ontvang je de Oerkreet nog niet? Meld je dan nu aan!

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Video: Terugblik op 2018

Ook afgelopen jaar zetten we ons beste beentje voor voor de marketing van Drenthe. Hoe? Dat is te lezen in ons jaarverslag. Geen tijd om te lezen? Bekijk dan hier de korte video die we over 2018 maakten.

Contact - Marketing Drenthe

Adres: 
Brink 8, 9401 HS Assen

Telefoon: 
0592 792 420

E-mail:
info@marketingdrenthe.nl