TT Circuit - Evenementen

De geur van brandend rubber en het geluid van ronkende motoren; het TT Circuit is dé plek waar motor- en autosportliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Naast de British Superbikes worden er nog veel meer evenementen op het TT Circuit georganiseerd, zoals de Motocross of Nations. Houd je van evenementen vol spektakel, passie en emotie én van topsport op het allerhoogste niveau, dan moet je zeker een bezoek aan het TT Circuit brengen!

British Superbikes 20 - 22 september

Tijdens dit weekend is de spanning en sensatie op het TT Circuit weer goed te voelen. Dan strijken de British Superbikes nl. neer in Assen. Het TT Circuit is de enige plek buiten het Verenigd Koninkrijk waar de BSB te bewonderen zijn en ook nog eens de plek waar wordt bepaald wie er kampioen wordt.

Meer informatie
TT Circuit bij ondergaande zon.

Motocross of Nations 28 - 29 september

Eind september is de Motocross of Nations voor het eerst te beleven op het Circuit in Assen. Motocross of Nations is de belangrijkste motocrosswedstrijd ter wereld. Tijdens dit evenement zullen de beste motocrossrijders uit 40 verschillende landen strijden om de overwinning. Een must see voor elke motocross fan!

Meer informatie
Motorcrosser steekt zijn vuist omhoog terwijl hij op zijn motor in de lucht hangt. Motorcrossers.

Overnachten in Drenthe - Blijf gerust een nachtje

Combineer jouw bezoek aan het TT Circuit met een overnachting in Drenthe! Of je nu een groepsaccommodatie nodig hebt, een huisje op een bungalowpark zoekt, graag kampeert of toch liever het gemak van een hotel zoekt, je vindt hier zeker een fijne plek om te slapen.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!