Tuinconcert Jeangu Macrooy in De Amer

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Jeangu Macrooy brengt een stijlvolle mix van soul en pop en wisselt uptempo nummers af met gevoelige ballads. Met zijn wendbare stemgeluid en herkenbare en vaak persoonlijke teksten weet hij zijn publiek te raken. Bij het grote publiek is hij vooral bekend geworden door zijn deelname voor Nederland aan het Eurovisie Songfestival in 2021 in Rotterdam. Een prachtige gelegenheid om nu live kennis te maken met zijn muziek. Macrooy is een aanrader en zeker niet alleen voor die-hard songfestival liefhebbers. De tuin van De Amer staat garant voor een mooi en sfeervol optreden. …

Jeangu Macrooy brengt een stijlvolle mix van soul en pop en wisselt uptempo nummers af met gevoelige ballads. Met zijn wendbare stemgeluid en herkenbare en vaak persoonlijke teksten weet hij zijn publiek te raken. Bij het grote publiek is hij vooral bekend geworden door zijn deelname voor Nederland aan het Eurovisie Songfestival in 2021 in Rotterdam. Een prachtige gelegenheid om nu live kennis te maken met zijn muziek. Macrooy is een aanrader en zeker niet alleen voor die-hard songfestival liefhebbers. De tuin van De Amer staat garant voor een mooi en sfeervol optreden. 

We zien je graag in De Amer.

Praktische informatie
Het concert duurt ongeveer anderhalf uur en er is géén pauze. Je kunt reserveren via het formulier op onze website. Binnen enkele dagen krijg je een betaalverzoek. Pas na betaling, en onze bevestiging daarvan, is je reservering afgerond.

Prijzen

  • € 25,00 Inclusief twee consumpties. Het concert duurt ongeveer anderhalf uur en er is géén pauze. Je kunt reserveren via het formulier op onze website. Binnen enkele dagen krijg je een betaalverzoek. Pas na betaling, en onze bevestiging daarvan, is je reservering afgerond.

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!