MCR flyer

De Meppel City Run is een hardloopwedstrijd over 4 of 8 Engelse mijl door de historische binnenstad van Meppel. Deze run heeft in vijf jaar een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van de bruisende stad Meppel. Sinds 2015 is de 8 Engelse mijl als afstand voor de enthousiaste deelnemers toegevoegd.

De loop vindt dit jaar plaats op 16 september 2018. De Meppel City Run is geschikt voor iedereen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen met een speciale Kidsrun over twee afstanden. Sinds 2016 is de Meppel City Run er ook voor mensen met een beperking. Dat maakt de Meppel City Run tot een evenement voor jong en oud en voor de sportieve hardloper en de enthousiaste supporter.

Daarnaast is het parcours zowel geschikt voor de ervaren wedstrijdloper als de recreant. Deelnemen is mogelijk op individuele basis of met een businessteam. De kinderen kunnen meedoen aan een sponsorloop voor het goede doel, het Ronald McDonaldhuis in Zwolle.

Contact

Adres:
Prinsengracht 1
7941KD Meppel
Plan je route
Afstand:

Prijzen

  • Deelname aan de Meppel City Run kost € 11,00 voor de 4 mijl en €13,50 voor de 8 mijl. Iedere deelnemer ontvangt een startnummer voorzien van chip voor de tijdregistratie, een uniek hardloopshirt (zolang de voorraad strekt) en na de finish een professionele bidon van Sportvoedingwebshop mét sportdrank.
  • Betaalmogelijkheden: Contant, Online

In de buurt

Toon resultaten