Neem alvast een kijkje

#Perfect

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Renée van Wegberg en Bettina Holwerda schitteren in #PERFECT: een heerlijk theaterconcert vol herkenbare verhalen door vrouwen van nu.

Het leven lijkt van een afstandje vaak #PERFECT. Want het moederschap is prachtig. Je hebt een fijne relatie. En je hebt ook nog eens leuk werk, fantastisch. Maar eerlijk is eerlijk: zo perfect voelt het niet altijd. Als je weer eens te laat bent voor je afspraak, terwijl die gebroken nacht donkere wallen achterlaat op je gezicht. Als je stiekem chocolade eet achter het keukenkastdeurtje, zodat je kinderen het niet zien. Herkenbaar?…

Renée van Wegberg en Bettina Holwerda schitteren in #PERFECT: een heerlijk theaterconcert vol herkenbare verhalen door vrouwen van nu.

Het leven lijkt van een afstandje vaak #PERFECT. Want het moederschap is prachtig. Je hebt een fijne relatie. En je hebt ook nog eens leuk werk, fantastisch. Maar eerlijk is eerlijk: zo perfect voelt het niet altijd. Als je weer eens te laat bent voor je afspraak, terwijl die gebroken nacht donkere wallen achterlaat op je gezicht. Als je stiekem chocolade eet achter het keukenkastdeurtje, zodat je kinderen het niet zien. Herkenbaar?

In dit theaterconcert vol persoonlijke verhalen van vrouwen van nu, hoor je mooie luister- en meezingliedjes. Soms serieus, vaak met veel humor en zelfspot. Liedjes over het hebben van kinderen, van peuter tot puber. Over een succesvol huwelijk en scheiden. Over een samengesteld gezin en werken aan je carrière. Liedjes over loslaten en omdenken. En natuurlijk met hele mooie muziek.

Regel een oppas, leun lekker achterover en geniet! Want ondanks alle hobbels en dalen is het leven toch best wel… #PERFECT.

Prijzen

  • Vaste prijs € 29,50

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!