Expositie Alles KAN

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Van 22 maart tot en met 29 april gaat er een nieuwe expositie van start in Galerie Paterswol…

Van 22 maart tot en met 29 april gaat er een nieuwe expositie van start in Galerie Paterswolde. De titel van deze expositie is: Alles KAN en dan kan ook werkelijk alles in de galerie: niet alleen koffie kan en thee kan: soms met wat lekkers erbij (ook dat is mogelijk), maar alles wat niet kan, kan ook….dus dat wordt ook deze keer weer genieten in de mooie, bijna geheel verbouwde Galerie Paterswolde. Alles KAN in o.a. schilderijen, houtsneden, etsen, in hele fijne keramiek en weer van heel groot naar hele kleine werken. Kortom het is ook deze keer weer een zeer inspirerende expositie geworden. Villa Kakelbont heet u van harte welkom in Galerie Paterswolde.
De deelnemende kunstenaars zijn: Douwe Elias, Jan van Loon, Mirjam Kerstholt, Gerda Viszer, Marjolein Terwindt, Marian vd Sanden, Joyce Eijkhout, Caroline Laurense, Anneke Bloema, Nirdosh Petra van Heesbeen, Ellen Kroeze en Helma Broekhof,
De deelnemende kunstenaars van de galerie zijn: Christine Broersma, Margriet Kroeze, Gretha Jonker, Hinke Veenstra, Nanny ter Wiel, Sietske Bosma, Aaltje van der Velde, Jan Pieter Volkers, José Geertzen en Titia Beukema.
Galerie Paterswolde is gevestigd aan de Hoofdweg 161 in Paterswolde. De openingstijden zijn woensdag tot en met vrijdag van 10.00 – 17.30 uur. Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Prijzen

  • Gratis

In de buurt

Toon resultaten

Hier vind je ons

Hoofdweg 161 161 Hoofdweg
9765 CB Paterswolde
Plan je route

vanaf jouw locatie

Help jij ons om drenthe.nl te verbeteren?

Doe mee aan ons onderzoek. Je deelname duurt 2 tot 5 minuten.

Ik doe mee