Vincent van Gogh

Regelmatig geeft het Van Gogh Huis te Nieuw Amsterdam Veenoord workshops schilderen.

Wil jij ook schilderen als Vincent van Gogh in een ontspannen, gezellige sfeer onder het genot van koffie/thee en een plakje cake?

Na  de workshop gaat iedereen met een eigen kunstwerk onder de arm naar huis, natuurlijk krijg je ook een persoonlijke rondleiding en sta je even in zijn kamertje!

Voor meer informatie en aanmelding https://www.vangogh-drenthe.nl/wat-is-er-te-doen/schilder-workshops/

 

Workshop schilderen voor iedereen!
De workshop is laagdrempelig en bedoeld om je kennis te laten maken met schilderen. Het is vooral een gezellige activiteit om samen met collega's, vriendinnen, vrienden of familie te doen.
Prijs per persoon, incl. rondleiding, koffie/thee en materiaal: € 15,00.

Voor meer informatie en aanmelding kunt je contact opnemen met het Van Gogh Huis.
Bellen kan tijdens openingstijden, telefoonnummer 0591-555600, maar mailen mag natuurlijk ook naar info@vangogh-drenthe.nl.

Wanneer

  • elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag10.00 - 16.00 uur
  • Workshop schilderen voor iedereen! De workshop is laagdrempelig en bedoeld om je kennis te laten maken met schilderen. Het is vooral een gezellige activiteit om samen met collega's, vriendinnen, vrienden of familie te doen. Prijs per persoon, incl. rondleiding, koffie/thee en materiaal: € 15,00. Voor meer informatie en aanmelding kunt je contact opnemen met het Van Gogh Huis. Bellen kan tijdens openingstijden, telefoonnummer 0591-555600, maar mailen mag natuurlijk ook naar info@vangogh-drenthe.nl.

In de buurt

Toon resultaten