Lezing - Karen Hamaker-Zondag

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Over Oude en Nieuwe Tijden - Loskomen van patronen en identificaties.

Veel mensen willen ‘iets doen’, een bijdrage leveren aan een nieuwe maatschappij, of de bestaande ontwikkelingen bestrijden. Maar wát kun je dan doen, en hoe? 

In deze lezing gaat Karen diep op deze vraag in, maar h…

Over Oude en Nieuwe Tijden - Loskomen van patronen en identificaties.

Veel mensen willen ‘iets doen’, een bijdrage leveren aan een nieuwe maatschappij, of de bestaande ontwikkelingen bestrijden. Maar wát kun je dan doen, en hoe? 

In deze lezing gaat Karen diep op deze vraag in, maar helemaal vanuit psychologisch perspectief. Veel hangt samen met onze motivaties, zowel de bewuste als de onbewuste, en die zijn vaak verbonden met complexen en vroege ervaringen. Inzichten daarin zijn heel belangrijk, nu we een tijdperk binnengetreden zijn van de 5e generatie oorlogvoering (5GW): een oorlog om percepties en informatie, een regelrechte oorlog tegen onze psyche en geest. Zonder dat we het in de gaten hebben werken we vanuit patronen en identificaties.

Welke stappen kun je zetten om daarvan los te komen? Hoe kun je in je eigen kracht komen? Als je weet hoe de tactieken van 5GW werken, je zicht hebt op psychologische dynamieken, en schaduwwerk doet, zal je merken dat je oprecht krachtig wordt, en kalm en objectief onderzoek kunt doen. Aan de hand van een voorbeeld, de ontwikkeling van Central Bank Digital Currency (CBDC), zal ik laten zien, hoe je vervolgens de vinger kunt leggen op wat er werkelijk gebeurt, zonder erdoor overspoeld te raken. En dan weet je meteen veel beter wat JIJ kunt doen!

Drs. Karen Hamaker-Zondag geeft leiding aan Asfaloth Opleidingen, waaronder opleidingen in de astrologie en in de Jungiaanse psychologie vallen. Ook werkt ze als extern adviseur voor het bedrijfsleven op het gebied van maatschappelijke, economische en financiële ontwikkelingen. Vanuit haar decennialange onderzoek heeft ze cursussen samengesteld over machtsstructuren in de wereld, de achtergronden van de financiële wereld, de achtergronden en dynamieken van de huidige crisis, en nog veel meer. Daarin combineert ze deze kennis met inzichten uit de psychologie, en met astrologische cycli. In haar podcast met Jorn Luka heeft ze daar een inkijkje in gegeven.

Karen is een internationaal bekend en geliefd spreekster, schreef 36 boeken en schrijft regelmatig voor verschillende tijdschriften, waaronder Mantra.

Aanmelden: mail naar ericenjohanna@gmail.com

Prijzen

  • € 20,00 Inclusief koffie/thee

In de buurt

Toon resultaten

Help jij ons om drenthe.nl te verbeteren?

Doe mee aan ons onderzoek. Je deelname duurt 2 tot 5 minuten.

Ik doe mee