Neem alvast een kijkje

Max van den Burg - Tijd voor Max


Bestel kaarten

Max vraagt zich in deze nieuwe cabaretshow af waar zijn succes op social media nu eigenlijk toe leidt.

Fotografie: Chris Lans

Heb jij Max al eens langs zien komen op social media met zijn meesterlijke imitaties van B&B Vol Liefde, MAFS, of andere tv-programma’s? Grote kans! In zijn nieuwste show Tijd voor Max vraagt hij zich af waar zijn succes…

Max vraagt zich in deze nieuwe cabaretshow af waar zijn succes op social media nu eigenlijk toe leidt.

Fotografie: Chris Lans

Heb jij Max al eens langs zien komen op social media met zijn meesterlijke imitaties van B&B Vol Liefde, MAFS, of andere tv-programma’s? Grote kans! In zijn nieuwste show Tijd voor Max vraagt hij zich af waar zijn succes op social media nu eigenlijk allemaal toe leidt. En hoe je tegenwoordig met al die schermpjes om je heen nog tijd voor jezelf vindt. Óf je jezelf überhaupt nog wel vindt. Met zijn unieke comedystijl, dynamische theaterpersoonlijkheid en gezonde tegendraadsheid, zorgt Max voor een heerlijke cabaretavond vol herkenning en hilariteit, die je geen moment wilt doorspoelen. Tijd voor Max!

Bio Max van den Burg

Max van den Burg (Eindhoven, 1971) maakte sinds het winnen van de publieksprijs op het Cameretten-festival in 2008, muzikale en theatrale cabaretprogramma’s, waarin het showelement, zijn oprechte verwondering en een vrolijke boosheid over alles om ons heen, samenkomen in een prikkelende, gevarieerde en altijd verrassende cabaretmix.

Wanneer

  • Zaterdag 7 december 2024 om 20.00 uur

Prijzen

  • € 19,50

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!