Art of Wonder


Art of Wonder is een jeugdtheaterfestival voor jong en oud met de binnenstad van Assen als podium. Vooraf aan het publieksevenement in de stad trekt het festival langs scholen in Drenthe. De Gouverneurstuin is het hart van het festival, maar ook op andere locaties in de stad kan het publiek genieten van toonaangevende voorstellingen, gemaakt door (inter)nationale theater- en dansgezelschappen. Art of Wonder wordt georganiseerd door Drents JeugdTheater Garage TDI. Garage TDI is het huis voor jeugd- en jongerentheater, waar alle expertise op het gebied van theater voor deze doelgroepen aanwezig is.

Kaarten voor de voorstellingen zijn binnenkort verkrijgbaar via de website www.artofwonder.nl en tijdens het festival bij de kassa op het terrein.

Prijzen

  • Kinderenvan € 4,00 tot € 6,00 De programmaonderdelen in de openlucht op het terrein en de workshops zijn gratis. Voor kinderen tot 18 jaar kost een kaartje voor een voorstelling in de tuin €4,- en een voorstelling buiten de tuin kost €6,-.
  • Volwassenenvan € 6,00 tot € 9,00 De programmaonderdelen in de openlucht op het terrein en de workshops zijn gratis. Voor volwassenen kost een kaartje voor een voorstelling in de tuin €6,- en een voorstelling buiten de tuin kost €9,-.

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!