Expositie Plantaardig


Van 24 januari tot en met 11 maart 2023 gaat er een nieuwe expositie van start in Galerie Pa…

Van 24 januari tot en met 11 maart 2023 gaat er een nieuwe expositie van start in Galerie Paterswolde. De titel van deze expositie is PLANTAARDIG. Wat is plantaardig: volgens het woordenboek betekent het “tot de planten behorend, uit planten bestaand of daarvan afkomstig”. De onderwerpen kunnen variëren van plantaardig voedsel, gedroogde planten en bloemen, producten die van planten afkomstig zijn, zoals vruchten en noten, of planten in het water, zoals algen en wieren en natuurlijk landschappen. Plantaardig in o.a. schilderijen, houtsneden en in keramiek van heel groot naar hele kleine werken. Kortom het is weer een zeer inspirerende expositie geworden. Villa Kakelbont heet u van harte welkom in Galerie Paterswolde.
De deelnemende kunstenaars zijn: Grietje Postma, Amarins Yntema, Maartje I Jansen, Rutger Hiemstra, Lukie de Bree, Johannah de Vries, Diana Harteveld, Yt Osinga, Minke Haaksma, Elvira Dik en Gerrie Lulof.
De deelnemende kunstenaars van de galerie zijn: Christine Broersma, Margriet Kroeze, Willy Peetsma, Gretha Jonker, Hinke Veenstra, Nanny ter Wiel, Aaltje van der Velde, Jan Pieter Volkers, Erna Schuppert, José Geertzen, Henny Paré en Titia Beukema.
Galerie Paterswolde is gevestigd aan de Hoofdweg 161 in Paterswolde. De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 – 18.00 uur. Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wanneer

  • Dagelijks t/m 11 maart 2023 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • Gratis

In de buurt

Toon resultaten

Hier vind je ons

Adres:
Galerie Paterswolde
Hoofdweg 161
9765 CB Paterswolde
Plan je route
Afstand:

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!