Evergreen Top 1000 live


Reserveren

Reis terug in de tijd!

Let It Be, Green Grass, Home, Het Dorp: stuk voor stuk klassiekers uit de Evergreen Top 1000. Beluister zo’n prachtig lied en je reist weer terug in de tijd. Naar je eerste kus op het schoolfeest. Die eindeloze zomer in het zwembad. Of die ijskoude winter op de schaatsen. De Evergreen Top 1000 band speelt heerlijke nostalgische liedjes van onder meer The Beatles, Eagles, Bee Gees, Elvis Presley, Tom Jones en Elton John. Maar natuurlijk ook Nederlandstalige hits van Wim Sonneveld, Rob de Nijs en Boudewijn de Groot.…

Reis terug in de tijd!

Let It Be, Green Grass, Home, Het Dorp: stuk voor stuk klassiekers uit de Evergreen Top 1000. Beluister zo’n prachtig lied en je reist weer terug in de tijd. Naar je eerste kus op het schoolfeest. Die eindeloze zomer in het zwembad. Of die ijskoude winter op de schaatsen. De Evergreen Top 1000 band speelt heerlijke nostalgische liedjes van onder meer The Beatles, Eagles, Bee Gees, Elvis Presley, Tom Jones en Elton John. Maar natuurlijk ook Nederlandstalige hits van Wim Sonneveld, Rob de Nijs en Boudewijn de Groot.

Ode aan Cees Veerman

De Evergreen Top 1000 band komt uit Volendam. Reden genoeg om zanger/componist Cees Veerman tijdens dit theaterconcert eens extra in het zonnetje te zetten. Met de geweldige hits van toen, brengt de band een eerbetoon aan de in 2014 overleden zanger van The Cats.

Wanneer

Prijzen

  • Vaste prijs€ 27,50

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!