Neem alvast een kijkje

Hello World - Concert voor piano en natuur

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Pianist en performancekunstenaar Marnix van de Poll heeft een fascinatie voor de natuur. In zijn muziek en performances zoekt hij verbinding tussen mens en natuur, mens en mens, mens en kunst.

Met zijn Steinway zoekt hij deze verbindingen ook letterlijk.…

Pianist en performancekunstenaar Marnix van de Poll heeft een fascinatie voor de natuur. In zijn muziek en performances zoekt hij verbinding tussen mens en natuur, mens en mens, mens en kunst.

Met zijn Steinway zoekt hij deze verbindingen ook letterlijk. Pianoperformances in de duinen tijdens Oerol, openluchtconcerten in de Japanse Tuin van park Clingendael, maandagachtendconcerten op de pont over het IJ. Tijdens zijn artist-in-residence in Slovenië herontdekte hij de natuur. Het bracht hem een voetreis van Nederland naar Portugal. Tijdens deze reis ontmoette hij tijdelijke metgezellen, onderdakverschaffers, gesprekspartners, natuur, zichzelf. Het ritme van de reis, het luisteren naar de stilte, naar de natuur, naar medemensen en naar hemzelf bracht hem veel.
Rust, lichtheid, geaardheid en inspiratie.

In Hello World komt die inspiratie en het verlangen om anderen deelgenoot te maken tot uitdrukking.

Hello World! Concert voor piano en natuur. Geluidsopnames in de natuur rondom Bergen worden beantwoord en omarmd in een 70 tot 90 minuten durende piano-improvisatie.

Zondag 10 december 2023
De Uelenspieghel, Winkelsteeg 5, Uffelte
Aanvang 19:30 maaltijdsoep vanaf 18:00
Tickets: €15 - €30 (naar draagkracht, incl. maaltijd)
Bestellen via www.crazyinitiatives.nl

Met de stichting Crazy Initiatives en geholpen door particulieren, bedrijven en fondsen zet Marnix zijn verhalen in de wereld.
www.crazyinitiatives.nl

Prijzen

  • € 30,00

In de buurt

Toon resultaten

Hier vind je ons

De Uelenspieghel
Winkelsteeg 5
7975 PV Uffelte
Plan je route

vanaf jouw locatie

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!