Neem alvast een kijkje

Tammo zingt folk


Bestel kaarten

TikTok Tammo komt naar De Tamboer

Na de compleet uitverkochte tour met zijn debuutvoorstelling Tammo Zingt Staal keert TikTok Tammo terug naar De Tamboer. Samen met zijn vijfkoppige liveband neemt Tammo je mee naar Ierland voor een verhaal zoals alleen hem dat kan overkomen. Een verrassende voorstelling met een mooie balans tussen het cabaret van TikTok Tammo en toegankelijke Ierse folkmuziek. Ondersteund door een sfeervol decor en bekende klassiekers uit de Ierse folkmuziek. Speciaal voor deze voorstelling heeft Tammo de tekst van Ierse folkmuziek vervangen door hertaalde en zelfgeschreven teksten in streektaal.…

TikTok Tammo komt naar De Tamboer

Na de compleet uitverkochte tour met zijn debuutvoorstelling Tammo Zingt Staal keert TikTok Tammo terug naar De Tamboer. Samen met zijn vijfkoppige liveband neemt Tammo je mee naar Ierland voor een verhaal zoals alleen hem dat kan overkomen. Een verrassende voorstelling met een mooie balans tussen het cabaret van TikTok Tammo en toegankelijke Ierse folkmuziek. Ondersteund door een sfeervol decor en bekende klassiekers uit de Ierse folkmuziek. Speciaal voor deze voorstelling heeft Tammo de tekst van Ierse folkmuziek vervangen door hertaalde en zelfgeschreven teksten in streektaal.

TikTok Tammo

TikTok Tammo is bekend geworden tijdens de coronapandemie met zijn video’s op social media en is uitgegroeid tot ambassadeur van stad en provincie Groningen. En met recht, want het hele land kent intussen de uitspraak “Dikke bak met bietn!”. Met enkele ‘viral’ video’s en acties is Tammo meermaals landelijk onder de aandacht geweest bij onder andere Vandaag Inside en Radio 2 en is hij een graag geziene gast bij het populaire platform Dumpert. In 2020 is Tammo verkozen tot Groninger van het jaar en in de jaren daarna is zijn populariteit aanhoudend doorgegroeid door het hele land. In de stijf uitverkochte theatertour Tammo Zingt Staal toonde hij vorig jaar al aan niet alleen een komisch maar ook een muzikaal talent te zijn. Naar aanleiding van die voorstelling won TikTok Tammo ook twee prijzen: Haide Bliksem Award (een prijs voor een artiest die zich onderscheidt in de promotie van het Gronings en de Groningse cultuur) en Grunny (een muziekprijs van RTV Noord voor een artiest die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Groningse muziek). Dat smaakt naar meer en daarom gaat TikTok Tammo opnieuw de theaters in met zijn tweede avondvullende programma. Tammo zingt folk: most d’r bie wezen!

Wanneer

  • Vrijdag 4 april 2025 om 20.00 uur

Prijzen

  • € 24,50

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!