Concert Hermine Deurloo en Mike Boddé

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

De mondharmonica; dit kleine wereldinstrumentje maakte Hermine Deurloo groot en onvergetelijk in concert met Mike Boddé, de bijzonder veelzijdig pianist bij Podium Klassiek.

De befaamde mondharmonicaspeelster Hermine Deurloo zal dit kleine wer…

De mondharmonica; dit kleine wereldinstrumentje maakte Hermine Deurloo groot en onvergetelijk in concert met Mike Boddé, de bijzonder veelzijdig pianist bij Podium Klassiek.

De befaamde mondharmonicaspeelster Hermine Deurloo zal dit kleine wereldinstrumentje weergaloos laten klinken in de Jacobuskerk in Rolde. Ze zal spelen samen met Mike Boddé, de bijzonder veelzijdig pianist, bekend van onder meer Podium Klassiek. Een verrassend en gevarieerd programma met o.a. Bach, Fauré, speciaal voor mondharmonica geschreven werken van Gordon Jacob, Jacques Brel en een stuk gebaseerd op klassieke werken van Toots Thielemans. Improvisatie op de rand van klassiek en jazz!
Het geheel wordt omlijst met leuke en wetenswaardige anekdotes van Mike en Hermine.

Gefascineerd door de klank van de chromatische mondharmonica verruilde Hermine Deurloo haar altsaxofoon voor de mondharmonica die haar over de hele wereld bracht met o.a. het Willem Breuker Collectief. Ze speelde met grote artiesten als Toots Thielemans, Candy Dulfer, Denise Jannah, Trijntje Oosterhuis, Al Jarreau en vele anderen en trad op met orkesten waaronder het Schönberg Ensemble, het Metropole Orkest, het Brussels Jazzorkest en het Koninklijk Concertgebouworkest.
Als hoogtepunt won ze in 2018 de “Bernie Bray Harmonica Player of the Year Award”.

Mike Boddé is bekend van TV en theater als cabaretier, schrijver en presentator, maar is daarnaast ook een uitstekende pianist en componist. De laatste jaren richt hij zich vooral op de muziek, met name klassieke muziek. Hij is componist van onder meer reclamemuziek en kinderliedjes, en is vaste gast in het televisieprogramma Podium Klassiek (voorheen Podium Witteman). Hij speelt duo met collega pianist Mike Del Ferro, treedt met Fuse en diverse muzikale formaties op door het hele land.

Het concert begint om 19.30 uur voor meer informatie www.rolderconcerten.nl

Prijzen

  • Volwassenen€ 17,50 Volwassenen
  • Studenten€ 8,75 CJP en studenten
  • Kinderen€ 0,00 Kinderen t/m 18 jr

In de buurt

Toon resultaten

Help jij ons om drenthe.nl te verbeteren?

Doe mee aan ons onderzoek. Je deelname duurt 2 tot 5 minuten.

Ik doe mee