Sfeerbeeld Gees in Wintersfeer 2017

Gees in Wintersfeer 2019

Op 29 en 30 november vindt in Gees weer het evenement “Gees in Wintersfeer” plaats. Het prachtige dorp Gees, met zijn karakteristieke S…

Lees verder

Gees in Wintersfeer 2019

Op 29 en 30 november vindt in Gees weer het evenement “Gees in Wintersfeer” plaats. Het prachtige dorp Gees, met zijn karakteristieke Saksische boerderijen, is dan omgetoverd in een sfeervol verlicht wintersdorp. De route leidt u langs authentieke boerderijen, waarvan velen de baanderdeuren van hun schuur of delen open stellen voor bezoek en waarin allerlei activiteiten(zowel binnen als buiten) op het gebied van kunst, cultuur, muziek, en natuur georganiseerd worden. Er zijn er allerlei proeverijen, demonstraties, verkoop van allerlei producten en winterse lekkernijen en laten hobbyisten hun hobby’s zien.  Ook de plaatselijke ondernemers doen op verrassende wijze mee en bieden aan: woondecoraties, meubels, woontrends, antiek, brocante, Engelse kerstshow, kleding, kunst, sieraden en andere accessoires om uw huis verder sfeervol in te richten voor de koude en donkere dagen die gaan komen. Ook het oude dorpscafé is beide dagen geopend en een bezoekje waard. Tijdens het evenement is het dorp Gees afgesloten voor verkeer. Wel rijdt het openbaar vervoer.  Er worden huifkarren ingezet om bezoekers te vervoeren naar de diverse activiteiten. Er hoeft geen entree betaald te worden en ook het parkeren is gratis. Voor mindervaliden zijn gehandicaptenplaatsen aanwezig. De verkeersregelaars wijzen u de weg naar de verschillende parkeerplaatsen.

“Gees in wintersfeer” is op beide dagen te bezoeken tussen 15.00 en 21.00 uur.

 Voor verdere informatie en het uitgebreide programma, zie de website www.geesinwintersfeer.nl en onze pagina’s op facebook en instagram.

U bent op beide dagen van harte welkom.

Lees minder

Contact

Adres:
Gea van Herksen
gehele dorp Gees
7863PB Gees
0524582183
Plan je route
Afstand:

In de buurt

Toon resultaten