Nazomer Kermis Assen

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Van vrijdag 2 september t/m zondag 11 september 2022 zal op het Veemarktplein de Nazomer Kermis Assen plaatsvinden. Een familie kermis die qua omvang vergelijkbaar is met de jaarlijkse TT Kermis.

Met attracties voor de hele familie, zoals een breakdance, bots…

Van vrijdag 2 september t/m zondag 11 september 2022 zal op het Veemarktplein de Nazomer Kermis Assen plaatsvinden. Een familie kermis die qua omvang vergelijkbaar is met de jaarlijkse TT Kermis.

Met attracties voor de hele familie, zoals een breakdance, botsauto's en één van de mooiste zweefmolens van Nederland. Maar ook voor de allerkleinsten is er volop vermaak! Eendjes vangen bij de Lucky Duck, racen in de Crazy Cars of in de Race o Rama, touwtje trekken of hoog de lucht in op de trampoline! En er zijn niet alleen attracties op de Nazomer Kermis Assen te vinden, uiteraard kun je er ook lekker eten en drinken. Zo kun je even bijkomen van alle attracties met een hapje en een drankje in de poffertjeskraam, een overheerlijke suikerspin scoren of lekker een patatje met. De keuze is reuze

Gratis extra activiteiten voor de kinderen én livemuziek op de Nazomer Kermis Assen:

- zondag 4 september 14.00 - 17.00 uur kunnen kinderen zich laten schminken

- woensdag 7 september 14.00 - 17.00 uur kun je een glittertattoo laten zetten

- vrijdag 9 september 16.30 - 19.30 uur wordt de gezelligste vrijmibo van Drenthe georganiseerd met livemuziek van Kevin Paré en kun je gratis meedoen met de liedjesbingo. Uiteraard zijn daar mooie prijzen mee te winnen!

Wanneer

  • De kermis start op zaterdag en zondag om 13.00 uur. Alle andere dagen om 14.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is de kermis tot 24.00 uur geopend. Op de andere dagen tot 23.00 uur. De laatste dag, zondag 11 september, sluit de kermis om 22.00 uur.

Prijzen

  • Gratis

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!